Şimdi Ara

Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapıcam bilemiyorum. Sorun büyük ihtimal bende dostlar. Mesela 2 kez aşık oldum. 1.sinde kız ben daha böyle şeyler için erken olduğunu düşünüyorum dedi. 2.sinde mesaj atmıştım mesajıma bile cevap vermedi. Görüldü yaptı watsaptan.. Ne yapıcam bilemiyorum hayat artık çekilmez geliyor. Hiç kız arkadaşım sevgilim, canım diyebileceğim bi insan olmayacak mı arkadaşlar? Bende istiyorum birine içime dökmeyi. Bu arada 4 yaşındayım arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de ay i durumdayim iatersen beraber takilalim

• Sondan okuyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan
    Bu arada 4 yaşındayım arkadaşlar.

4
  • Hocam bizim gibi delikanlıları sevmezler giderler Tanınmayan cisme aşık olurlar

• Zorla olacağına hiç olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel bir ilk yaşayalım o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç Sevgilim Olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Hiç sevgilim olmadı
    2 yıl önce açıldı
    galiba hiç sevgilim olmayacak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 21+4=25
    25-2=23
  • Sonda kahkaha attim

• hocam abimde seninde yaşında fakat gayet sosyal biri ve kız arkadaşı oluyor. bence çık parklarda dondurma filan ye,çubuk kırakerle sigara içiyormuş gibi yap,kızlar çok seviyormuş. bende kısmetse seneye doğuyorum inşallah. doğduktan sonra beraber takılırız. abimden baya taktik öğrendim.
  • Whatsapptan itiraf mı edilirmiş?

Olm seviyosanız yüz yüze konuşun, ne zorluğu var, kaybetmek falan. Elbet gidiyolar isteseniz de istemeseniz de. Ama kız açık açık kanka ayağına bağladıysa denemeyin bile uzaklaşın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

hocam abimde seninde yaşında fakat gayet sosyal biri ve kız arkadaşı oluyor. bence çık parklarda dondurma filan ye,çubuk kırakerle sigara içiyormuş gibi yap,kızlar çok seviyormuş. bende kısmetse seneye doğuyorum inşallah. doğduktan sonra beraber takılırız. abimden baya taktik öğrendim.

kahkaha attım

• quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

hocam abimde seninde yaşında fakat gayet sosyal biri ve kız arkadaşı oluyor. bence çık parklarda dondurma filan ye,çubuk kırakerle sigara içiyormuş gibi yap,kızlar çok seviyormuş. bende kısmetse seneye doğuyorum inşallah. doğduktan sonra beraber takılırız. abimden baya taktik öğrendim.

Hattı yemek borusundan mı cekiyon Wi-Fi mı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.