Şimdi Ara

>>>> Bu Yasak Mı ? <<<<

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.) Aynı İttifaktaki Oyuncuların Birbirine Saldırması Yasak Mıdır ?

2.) Benim ittifağımda Ve Puanı Benden Düşük Olan Birinin Bana NAKLİYE Yapması Yasak Bu Yasağı Şöyle Delebilir Miyim,

Önce bana bir "Casus Sondası" ile SALDIRMASINI isterim Harabe Alanı Oluşması İçin sonra Maden Yüklenmiş Nakliye gemileriyle Saldırırsa Bende Savunmamla Dağıtırım, Harabe Oluşacak Geri Dönüşümcülerle Malların Hepsini Toplarım..

(Tabi kendi ittifakımda olduğu için sorun çıkarsa ittifaktan çıkartıp yine aynı taktiği uygularım)

Bunda Yasal Olmayan Bir Durum Var Mı...?

Op'lar Bu Durumu Çakıp Bir Sorun Çıkartır Mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_Doktoray -- 24 Haziran 2006; 19:51:38 >

• o senin ittifagin kuralina bagli
  • ceza alırsın dusk puanlı oyunu ıttıfaktan cıkarmak bı sey degıstırmez op ısterse yakalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPIDERRRR

ceza alırsın dusk puanlı oyunu ıttıfaktan cıkarmak bı sey degıstırmez op ısterse yakalar

Ama kardeş sonuçta o nakliye yapmicak bana doldurcak madenleri büyük nakliye ile bana SALDIRACAK..!
  • ceza alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuahn

ceza alırsın

Ama batuahn kardeş ceza alma nedenim ne olur bu durumda ters bişey yapmıyorum ki ama ne aynı ip'den bağlanıyorum nede başka bişey..?
  • adam sana bn lerı doldurup yollyacak sen onları vurup harabeyı alacaksın bunun multı kayıt acıp onu yagmalamaktan ya da ondan kendıne naklıye gondermekten farkı yok

aynı ıpden baglanıp baglanmamanla alakalı bı sey degıl bu olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu uygulama ittifagın kararıdır oporotoelerın degildir ittifag yasaklarsa dalamassın dalarsan ıtıfag ta sana hucum eder
  • bu arada ici dolu yada bos nakliyenin harabesi cok mu farklı sanki??
  • walla ben 14 de 23000 puandaydım kurucumuz 7000 puandaydı dayanamadım sondaladım oda ne ! 400.000 Metal 200.000 Kristal ben de üzerine 1000 ha 25 bn 50 komuta ile gittim 7000 puandan nooba girdi bende ittifaktan cıktım hemen o ittifaktan biri sömürgeme daldı 10 dk kala filoyla birlikta madeni kaldırdım 500 kadar maden aldı giti
  • quote:

Orjinalden alıntı: MONOTONIC

walla ben 14 de 23000 puandaydım kurucumuz 7000 puandaydı dayanamadım sondaladım oda ne ! 400.000 Metal 200.000 Kristal ben de üzerine 1000 ha 25 bn 50 komuta ile gittim 7000 puandan nooba girdi bende ittifaktan cıktım hemen o ittifaktan biri sömürgeme daldı 10 dk kala filoyla birlikta madeni kaldırdım 500 kadar maden aldı giti

Serefsiz bir ogame oyuncusu örneği maden icin ittifagini satan birinden ne hayır gelir
  • http://ogame441.de/game/pranger.php uk daki

tr. de işler daha gevşek en sıkı yer de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 24 Haziran 2006; 22:40:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tkots

http://ogame441.de/game/pranger.php uk daki

Sat Jun 24 2006 19:32:35 doa kaya Sun Jun 25 2006 19:32:35 non-english message
    (Adam ingilizce mesaj yazmadığı için cezalamışlar)

Fri Jun 23 2006 16:31:44 Stardust2 H1tler Mon Nov 7 2033 15:31:44 Racist user
    (Kullanıcının IRKÇI olduğunu düşündükleri için cezalamışlar)

Yuh be ogame.com.TR de bunların olduğu düşünsenize... Aman aman düşman başına..

• quote:

Orjinalden alıntı: rektum

quote:

Orjinalden alıntı: tkots

http://ogame441.de/game/pranger.php uk daki

Sat Jun 24 2006 19:32:35 doa kaya Sun Jun 25 2006 19:32:35 non-english message
    (Adam ingilizce mesaj yazmadığı için cezalamışlar)

Fri Jun 23 2006 16:31:44 Stardust2 H1tler Mon Nov 7 2033 15:31:44 Racist user
    (Kullanıcının IRKÇI olduğunu düşündükleri için cezalamışlar)

Yuh be ogame.com.TR de bunların olduğu düşünsenize... Aman aman düşman başına..

gayet güzel olurdu tr serverları adama dönerdi. ah ahhhh nerdeee
    2002 den beri oynuyorum tr de keyifle oynayamadım şu oyunu keske admin transefer etsek buraya kendi ülkemize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 25 Haziran 2006; 0:04:05 >

• Ceza falan almassın ama ittifaktan atarlarmı onu bilemem o ittifakın kararı ama asıl benim anlamadığım şey şu nie kendine saldırtıp HA oluşturmaya çalışıyorsun ki 1 nak. patlatsan 1k HA ya çıkar ya çıkmaz ayrıca nakliyenin içine madde koyup saldırtmakla koymadan saldırtmak arasında bir fark olduğu bu güne kadar hiç duymadım olduğunuda zannetmiyorm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Arkadaşlar iki sorum var size;

1.) Aynı İttifaktaki Oyuncuların Birbirine Saldırması Yasak Mıdır ?

2.) Benim ittifağımda Ve Puanı Benden Düşük Olan Birinin Bana NAKLİYE Yapması Yasak Bu Yasağı Şöyle Delebilir Miyim,

Önce bana bir "Casus Sondası" ile SALDIRMASINI isterim Harabe Alanı Oluşması İçin sonra Maden Yüklenmiş Nakliye gemileriyle Saldırırsa Bende Savunmamla Dağıtırım, Harabe Oluşacak Geri Dönüşümcülerle Malların Hepsini Toplarım..

(Tabi kendi ittifakımda olduğu için sorun çıkarsa ittifaktan çıkartıp yine aynı taktiği uygularım)

Bunda Yasal Olmayan Bir Durum Var Mı...?

Op'lar Bu Durumu Çakıp Bir Sorun Çıkartır Mı ?

Teshir direklerine bakarsan "Filo kirma ile push up" diye bir ceza gorursun. Iste aynen bu anlattigin sekilde yapiliyor. Hatta sadece bn deil, GD falan da koyarsan daha cok harabe cikar. Ayni ittifaktan olmaniz yada olmamaniz birseyi degistirmez. Yine ceza alirsin. Yakalanma ihtimalin yuksek.

Daha kolay ve risksiz hileler de var ama sakin sormaya bile kalkma. Adam gibi namusunuzla oynayin su oyunu.

• quote:

Orjinalden alıntı: è£èSSâr

bu arada ici dolu yada bos nakliyenin harabesi cok mu farklı sanki??

Sonunda bi anlayan çıktı
  • Türk serverlerinde de

Hitler v.s. gibi isimler yasaktır İttifak dostuna saldırmak yasak degil fakat etikde degildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: By IcemaN

quote:

walla ben 14 de 23000 puandaydım kurucumuz 7000 puandaydı dayanamadım sondaladım oda ne ! 400.000 Metal 200.000 Kristal ben de üzerine 1000 ha 25 bn 50 komuta ile gittim 7000 puandan nooba girdi bende ittifaktan cıktım hemen o ittifaktan biri sömürgeme daldı 10 dk kala filoyla birlikta madeni kaldırdım 500 kadar maden aldı giti

Serefsiz bir ogame oyuncusu örneği maden icin ittifagini satan birinden ne hayır gelir

kardesim ayıp oluyo ben o ittifaga casusluk icin girmistim bisey bulamayınca saldırdım cıktım!!!!!!!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: By IcemaN

quote:

kardesim ayıp oluyo ben o ittifaga casusluk icin girmistim bisey bulamayınca saldırdım cıktım!!!!!!!

by ıceman nın lafı agır ama senın ozrunde kabahatinden buyuk arkadasım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.