Şimdi Ara

Bu Yara Giderilir mi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar severek aldığım, gözüm gibi baktığım saatimi bugün arkadaşım bakayım derken yere düşürdü. Böyle bir iz oldu kenarında, taş geldi sanırım. Bende takıntılı biriyim bu izi yok edebilir miyim acaba :(

• Chosen kullanıcısına yanıt
    Resimlerden anladığım kadarıyla o bölgede bariz bir kırık var gibi. Servise gönderip yeni kasa taktırabilirsin ama yeni saat almak daha mantıklı olur. Çünkü çok para isterler. Yinede markasını bilmediğim için ne kadar tutacağı hususunda yorum yapmam doğru değil. Çizik falan olsaydı polisaj yaptırma gibi bir alernetifin vardı. Ancak bu kırık bölgeye ne tip bir uygulama yapılır bilmiyorum. Eğer saat pahalı değilse birine hediye edip aynısından ya da beğendiğin başka bir model alma alternatifin var. Pahalı bir saatse bu şekilde idare edeceksin gibi görünüyor. Açıkçası benim saatlerde öyle bir kırık olsa gözüme acayip batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Resimlerden anladığım kadarıyla o bölgede bariz bir kırık var gibi. Servise gönderip yeni kasa taktırabilirsin ama yeni saat almak daha mantıklı olur. Çünkü çok para isterler. Yinede markasını bilmediğim için ne kadar tutacağı hususunda yorum yapmam doğru değil. Çizik falan olsaydı polisaj yaptırma gibi bir alernetifin vardı. Ancak bu kırık bölgeye ne tip bir uygulama yapılır bilmiyorum. Eğer saat pahalı değilse birine hediye edip aynısından ya da beğendiğin başka bir model alma alternatifin var. Pahalı bir saatse bu şekilde idare edeceksin gibi görünüyor. Açıkçası benim saatlerde öyle bir kırık olsa gözüme acayip batar.

kırık mı bilmiyorum ama taş izi gibi birşey hocam orası yenmiş hafif yani, doldurulup polisaj falan yapılır mı acaba

• Chosen kullanıcısına yanıt
    Kırık, resimlerden oldukça derin gibi görünüyor. Polisaj giderir mi gidermez mi saati görmeden bilemem. Belki de resimerden bana derin gibi göründü. Markası ne saatin? Yani masraf yapmaya değerimi? Çünkü saatiçiye götürüp polisaj yaptırmak istesen bile saatçi, saatin mekanizmasını çıkartıp üstünde uğraşacak. Nerden baksan en az 50 tl tutar.
  • quote:

Kırık, resimlerden oldukça derin gibi görünüyor. Polisaj giderir mi gidermez mi saati görmeden bilemem. Belki de resimerden bana derin gibi göründü. Markası ne saatin? Yani masraf yapmaya değerimi? Çünkü saatiçiye götürüp polisaj yaptırmak istesen bile saatçi, saatin mekanizmasını çıkartıp üstünde uğraşacak. Nerden baksan en az 50 tl tutar.

saat 400 tl hocam

hiç derin değil ufacık bir taş izi gibi duruyor normal bakınca flashtan öyle çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 4 Ağustos 2014; 12:11:02 >
  • Saaatin masrafa değer olup olmadığını ben bilemem. Eğer saatiçi bunu gidereceğini söylerse değerlendirmesi size ait. Saatin markasını söylemediğin için yorum yapamıyorum. Çok masraf çıkarsa böyle kullanman bence daha mantıklı.
  • quote:

Saaatin masrafa değer olup olmadığını ben bilemem. Eğer saatiçi bunu gidereceğini söylerse değerlendirmesi size ait. Saatin markasını söylemediğin için yorum yapamıyorum. Çok masraf çıkarsa böyle kullanman bence daha mantıklı.

saatimin markası invicta hocam. tam köşede hafif taş izi oldu, yani o çizgi tekrar düzeltiliyormu saatlerde? minik birşey fotoda biraz korkutucu görünüyor.
  •  Bu Yara Giderilir mi :(
  • Arkadaşına ver yaptırtsın.
  • Saatiçiye götürmeden hiç bir şey anlaşılmaz resimlere bakarak yorum yapmak doğru değil. Benim gördüğüm orada bir çizik değil kırık var. Saatçiler oraya ne tür bir müdahalede bulunurlar açıkçası bilmiyorum. Bu yüzden tanıdığınız bir saatçiye götürüp ne tür bir iyileştirme yapılır sormak en mantıklısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.