Şimdi Ara

Bu Yağlı Radyatörler Ne Ayak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 15 metrekare odam var en ucuz sekilde nasil isitabilirim sadece aksam yatarken acmayi dusunuyorum odada tek oldugum icin usuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En sağlıklısı yağlı radyatör, hem fiyatı ucuz hemde ufo gibi vurduğu yeri ısıtmıyor sadece aç kapa ile çalıştığı için daha tasarruflu hemde.
    Delonghi tavsiye ederim kullandım evimde halada çocuk odasında lazım olduğunda çalışır.
  • bence de radyatör iyidir..
  • Odayı kapatırım kapıyı sık sık aç kapa yapmam dersen radyatör iyidir ama benimde merak ettiğim bir konu var 2500 w yağlı radyatör 7/24 yakarsak ne gibi tasarruf yapar onu anlayamadım @free1907 yani bu 2500w hiç durmadan çalıştığında 2,5kw yakmıyor mu ki sadece aç kapa ile çalışmaktan kastınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nf1n1ty

Odayı kapatırım kapıyı sık sık aç kapa yapmam dersen radyatör iyidir ama benimde merak ettiğim bir konu var 2500 w yağlı radyatör 7/24 yakarsak ne gibi tasarruf yapar onu anlayamadım @free1907 yani bu 2500w hiç durmadan çalıştığında 2,5kw yakmıyor mu ki sadece aç kapa ile çalışmaktan kastınız nedir ?

2500w ufo tarzı(infrared ısıtıcı) cihaz sürekli bu değeri çeker
    2500w yağlı radyatör kendisi veya ortam belli bir ısıya geldiği an kapanır gerektiğinde kendini tekrar açar
    yani ortalama saatlik kullanım 2500 den düşük olur. kapalı ortam ne kadar uzun süredir ısıtılır ise kapalı kalma oranı artacağı için ciddi tasaruf sağlar

Radyatörler uzun süre ısınmada avantajlı dır (3 saat fazlası)
    infrared ısıtıcılar anlık ısınmada avantajlı dır yanlız uzun ısınmada avantajlı değildir

• Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    Hocam, infrared ısıtıcılarında termostatları var onlarda belli bir sıcaklığa geldiğinde kendini kapatıyor gerekirse açıyor, bu yağlı radyatörün geç soğuma olayı var sanırım bir tek iyi de kimse de geçte ısındığını yazmıyor sanırım infrarede göre tek avantajı infrared gibi vurduğu yeri ısıtmıyor ortama ısıyı yayıyor başka bir avantajını duymadım.
  • Yağlıyı uzun süreli ısıtma için düşünmekten geç ısındığını belirtmeyi unutmuşum.Uzun süre ısıtma için yağlı radyatör ün geç ısınması uzun ısıtma için dez avantaj değil.

Yalıtımı çok düşük, bölgesel veya kısa süre ısıtma durumlarınuzdan Veya ihtiyacınızdan en az biri var ise infareled alın.

Yağlı radyatörler, Kombilerin ilk çalışmasında ençok enerji tüketmesi ile aynıdır benzeterek düşüne bilirsiniz

[teknik Konu]infareledler, ısıtıcı ışın oluşturmak için yüksek ısıda çalışmalıdır. Yağlı lardan farkı kısa süre de ısınır ama uzun sürede de aynı enerjiyi çeker iken yağlı ların çalıştığı zaman boyunca harcadığı azalır

Tercihlerim teknik konulara dayanır Hoşunuza gideni seçmek ayrı bir konudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne hortumu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.