Şimdi Ara

Bu yabancılar neden böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ball 3d diyr haxball çakması bir oyun var iki atayım diye girdim Türk serverına.Sonra dedim,gidiyim şu yabancılarla uğraşayım biraz.Girdim Ukrayna serverına,ne küfreden var ne birbirine kızan var.Kendi kaleme gol atıyorum adam "xd" yazıyor.Topu dışarı yolluyorum,bir şey demeden devam ediyorlar.Sonra neyse konuşmaya başladık Türk muhabbeti falan açıldı,herifin biri ordan "you are kebab" dedi.Ben de güldüm sis kebab yazdım.Adamlar bir yüklenmeye herife yok no to racism falan yazıyorlar.Dedim birader no problem niye bu kadar takıyonuz,anlam veremediler.Adminin görevi nırmalde ban atmak Türk serverında,adamlarla o kadar oynadım,sohbet ettim hiç kimseyi banlamıyorlar.Hayret ettim,bu adamlar neden böyle iyi ve mantıklı davranıyorlar anlayamadım.Biz mi çok salağız lan yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son 300 yılımız kötü ve acılarla dolu.mutlu ve sağlıklı düşünen bi kuşak cıkaramıyoruz ondan olabilir
  • Ben giriyorum türk serverına, mükemmel şekilde defans yapıyorum sonra bir hata yapınca bana ana avrat küfür edip ban attı biri.
    Daha çok çeşitleri var, türk insanı cidden sorunlu bir yapıya sahip, aman yeter ki oyunda çıksınlar karşıma normal hayatta bunlarla karşılaşmıyım.

Ben oda kurduğumda ise kimseyi banlamam, acemide olsa dışlamam, öğrenecek sonuçta herkes anasının karnından çıkmıyor haxballcı
  • Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Ben giriyorum türk serverına, mükemmel şekilde defans yapıyorum sonra bir hata yapınca bana ana avrat küfür edip ban attı biri.
    Daha çok çeşitleri var, türk insanı cidden sorunlu bir yapıya sahip, aman yeter ki oyunda çıksınlar karşıma normal hayatta bunlarla karşılaşmıyım.

Ben oda kurduğumda ise kimseyi banlamam, acemide olsa dışlamam, öğrenecek sonuçta herkes anasının karnından çıkmıyor haxballcı

Sorun haxball değil saçma bir oyun zaten.Bize göre fazla iyi niyetli insanlar görünce utanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

son 300 yılımız kötü ve acılarla dolu.mutlu ve sağlıklı düşünen bi kuşak cıkaramıyoruz ondan olabilir

Gerçekten çok değişik insanlar olduk.Biz de o düzenin bir parçasıyız.

• welcome to the turkey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cs serverlarına ne demeli?

• Wot oyununu N.A serverinda oynamamın yegane sebebi.
  • bizim cs serverlerında 3 adam peşpeşe vurunca hile diye diye ban yiyorum...

dediğin oyunu hiç duymadım bi oynayalım bakalım
  • Ukraynalı bir arkadaşım bana ilerde kaç tane kadın alıcaksın diye sormuştu.yok öyle bişi dedim.yapma Olga cım dedim ya.only you dedim.

bu da böyle bir anımdır

• Haxball da acemilere çok küfür ediyorlar. Bir kere Romanyalıların odasına girmiştim küfür etmezler diye. Türk olduğumu öğrenince bana bir küfür etmişlerdi oyunu bırakıp küfür ettiler sonlara attılar odadan. Daha da gitmedim. Haxball ı da bıraktım o gün iyi de defans yapardım power da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 2 Mayıs 2014; 4:12:37 >
  • Hayret ettim,bu adamlar neden böyle iyi ve mantıklı davranıyorlar anlayamadım.Biz mi çok salağız lan yoksa?

Bu yorumuna isteksizce guldum:)
    Konu hakkinda yorumum ise eğitim şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 2 Mayıs 2014; 4:19:04 >
  • Çünkü bizden çok korkuyorlar. Ottoman deseydin kimse kalmazdı orada.
  • İşte bu yüzden Alman ve Kanada serverlerinde hala metin2 oynuyorum yaş ortalaması ve saygı/hile ortamı türk serverlerinden kat kat daha az.
  • Ülkesinin kurucusuna gece gündüz küfreden millet başkalarına mı etmeyecek. Kendimiz dahil kimseye saygı duymayız biz. Avrupalılar gibi rahat, özgür ve anlayışlı bir toplumda da yetişmiyoruz herkes birbirinden nefret ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.