Şimdi Ara

Bu Wtfast'in yapıp bizim yapamadığımız şey nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam gayet iyi program. Ping gerçekten düşüyor. Ama nasıl yapıyor bu program bunu ? Biz neden elle direk windows ayarlarından yapamıyoruz ki ? Yok mu ayarı falan bunun acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Tamam gayet iyi program. Ping gerçekten düşüyor. Ama nasıl yapıyor bu program bunu ? Biz neden elle direk windows ayarlarından yapamıyoruz ki ? Yok mu ayarı falan bunun acaba?

Var ama boyunu asar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASALEK576

quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Tamam gayet iyi program. Ping gerçekten düşüyor. Ama nasıl yapıyor bu program bunu ? Biz neden elle direk windows ayarlarından yapamıyoruz ki ? Yok mu ayarı falan bunun acaba?

Var ama boyunu asar

Boyum ordan görünüyor mu ki ?
  • Açıkcası ben de merak etmekteyim. 110 pingi 70 e kadar düşürüyor.
  • bi bende işe yaramadı
  • Kendi ağını kullanıyor dünyanın bir çok ülkesinde kendi sunucuları üzerinden giriş çıkış yapıyor yoğunluk olmadığı için alabileceğiniz en düşük ping değerlerini veriyor..
  • Lol baglanti sorunlari sayfasinda port yonlendirme var oradaki adimlari dene bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben çok memnun kalmadım programdan tamam 75 olan pingimi 60'a indirdi ama açık olduğu iki seferde de kopma yaşadım internet olmasına rağmen o yüzden kullanmıyorum. Eğer manuel yolu varsa çok güzel olur.
  • 800km'lik karayolundan gitmek yerine aynı yere 1000km'lik otobandan gidiyor bu program kısaca böyle. Tabi gecikme azalıyor bir nebze.
    TR içi kaliteli serverlarda 15 20ms ping alınan CS odaları vardı eskiden hatırlayanlar vardır, yani bu pingler mümkün aslında.
    Yani size son derece kaliteli bir vekil sunucu sağlıyor bu program o sunucu üzerinden LOL sunucularına bağlandığınızda daha az gecikme vaadediyor.

Yalnız mouse ve klavyeniz 5 10ms, monitörünüz 5ms gecikme veriyor, modem ile bilgisayar arası veriyolunda da bir 5 10ms var zaten. Anlayacağınız 70 ms ile oynamıyoruz zaten 100ms civarı bir gerçek gecikme mevcut.
    Eminim LAN'dan oynasak çok daha farklı dodge ve skillshot performansımız olur hatta alışamayız en başta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.