evett bi arkadaşım 1997 dedi sonra diğer bi arkadaşımız 1991 ve son olarak 1989 diyen arkadaşımız çıktı şimdi hangisi gerçek yıl 89 ile 97 arasında baya fark var acaba yabancı ülkelerde 1989 da çıkıp türkiyede 97demi çıktı
evet türkiyeye bir kaç yıl sonra geldiği oluyordu ürünlerin. benim kaset çalarda cd çalarda yurtdışından geldi yıllar sonra görebilmiştim mağazalarda.
quote:
Orijinalden alıntı: designr
ya şu sony walkmanleri görünce hüzünleniyorum, hep çocukluk yıllarım geliyor aklıma
şu ikisini az kullanmadım okula giderken
hüzünlendim yha
BF serisi ilk olarak 1988'de çıkmıştır. lakin BF 59 serisi tokyo'da ve amerika'da 1989 yılında satışa sunulmuştu. WM-AF 59 ile WM-BF 59 aynı seridir zaten. biri japonyadaki diğeride amerikadaki lansman kodudur.. zaten BF serisinden önce F serisi ile sadece kod'dan oluşan, WM 41, WM 43, WM 70 gibi seriler vardı.. 1990'dan sonra ise DX ve EX serileri piyasaya çıktı.
1993 te bende vardı aynısı sanırım 1991 de üretilmiş olabilir
Lan şerefsizim aynısından bende de var. Su geçirmiyor demişlerdi de sürahinin içine atmıştım, hakkaten geçirmemişti. Yılı çok iyi bilemicem o zamanlar çok küçüktüm ama 2000li yıllardan önceydi yani 97 civarı diye tahmin ediyorum.
bundan vardı bendede
sonra bunu almıştım bi sürü para verip
Daha eski benim vardı 12 yaşında falandım.. 90-91 gibi olmalı..
guzellermis baya
ortak karar 1991 sanırım 1989 YURTDIŞINDA ÇIKIŞ TARİHİ O ZAMAN 2 YIL SONRA TÜRKİYEYE GELMİŞ DEMEKKİ YANİ 97 MODEL FALAN DEĞİL İLK SERİLERİ
Vay be şimdi geriye bir baktım mp4-mp3-cd çalar-kaset çalar teknoloji gelişiyor bee
ARKADAŞLAR AYRICA CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER HARBİDEN YARDIMCI OLDUNUZ SAĞOLUN
quote:
Orijinalden alıntı: mertguz
Vay be şimdi geriye bir baktım mp4-mp3-cd çalar-kaset çalar teknoloji gelişiyor bee
haklısın hocam bazı arkadaşlarım sakladığım için dalga geçiyorlar ama Allah nasip ederse 30 yıl sonra falan görürüm ben onları dalga geçerken antika olacak nostaljiii
Bende de vardı bundan. Vay anasını şimdi aklıma geldi ilk ipod çıktığında nasıl ilginç gelmişti bize. Telefonlarda monofonik zil sesleri vardı. Polifonik melodileri duyduğumuz zaman uzaydan gelmiş gibi bakardık. Ne ara iPhone 4S geldi anlayamadık vallahi.
bizde bunu kullanmıstık zamanında
quote:
Orijinalden alıntı: corleone_1988
bizde bunu kullanmıstık zamanında
aynısı ben de var.. hala da calısıyor
quote:
Orijinalden alıntı: reactor1111
bundan vardı bendede
Bundan bende kullanmıştım kısa sürede sattım acayip pil harcıyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme