dağ adamı sen bılgsayrı gördüğünde şeytan işi bu dedıgınde biz program yazardık "MS-DOS" da bılgısayrım vardı iş yapıyoruz oyun oynmıyorz bılgısayarda dh ye gırmek ıcınde mozıllaya vs. gerek yok bu dedıklerını diyen kaç bebe ms-dos mac linux bilir git sen counter oynamaya devam et ama geç oldu git uyu şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS
dağ adamı sen bılgsayrı gördüğünde şeytan işi bu dedıgınde biz program yazardık "MS-DOS" da bılgısayrım vardı iş yapıyoruz oyun oynmıyorz bılgısayarda dh ye gırmek ıcınde mozıllaya vs. gerek yok bu dedıklerını diyen kaç bebe ms-dos mac linux bilir git sen counter oynamaya devam et ama geç oldu git uyu şimdi
forumda gergin anlar
Es isteriz gibi msjlarin gelmemesi icin
quote:
linux dedinde aklıma bir şey geldi sormak istiyorum dalga geçmiyorum gerçekten ciddiyim.Ben laptopumu ilk aldığımda linux yüklü geldi aslında güzel hoş sistemdi biraz kullandım ama bir türlü cd okutamadım alete oyun yükleyemedim cd takınca açmıyodu okumuyodu neden acaba ? şimdi win7 kurulu cd sorunu kesinlikle yok çatır çatır okuyo ve oyun yüklüyo açıyo vs
linux beleş bir sistemdir fakat kulanııcya yaramaz pek ıyı yapmısın ama cd okumamasındakı sebebı nı bılmıyorm ama çok eskı sürümü olabılır
Tipim n8 almaya uygun mu manasında koymuş o resmi.
quote:
iyi ki ms dos gördün ha. Ayrıca o ms dosda napıyordunuz Allah aşkına?
Bu arada, bizim insanlardan az çok iki bişey bilen kendini profesör sanmaz mı, o hasta ediyor beni.
quote:
program yazan birinin bunları söylemesi ilginç. ilk bilgisayarımı 1994' de aldım istersen ss koyabilirim vcr filan sanmazsın umarım
yok kardeşkendımı profosor flan sanmıyormkı ex. kulanıyoruz diye magra adamı dıyenlere ver cvp (hurdadan ayaga kaldırılmış cnc cam makinasına sadece ms-dos transfer dosyası .egl kabul ettıgı için güzel bir çizim programı yaptık temel ihtiyaç için ozmanın ksıtlı imkanlarıyla) @benisecbeni yk vcr flan sanmam elimde 4 tane kasa var çok istiyorsn satabilirim cüzi miktarda eski lks falan kaldırır hadı
quote:
yok kardeşkendımı profosor flan sanmıyormkı ex. kulanıyoruz diye magra adamı dıyenlere ver cvp (hurdadan ayaga kaldırılmış cnc cam makinasına sadece ms-dos transfer dosyası .egl kabul ettıgı için güzel bir çizim programı yaptık temel ihtiyaç için ozmanın ksıtlı imkanlarıyla) @benisecbeni yk vcr flan sanmam elimde 4 tane kasa var çok istiyorsn satabilirim cüzi miktarda eski lks falan kaldırır hadı
O zmn niye kendini bişey ispatlamak zorunda hissettin ki. Sanane kardeşim, keyif benim değilmi, sana mı sorucam dersin, konu kapanır. Ayrıca o zmn MSdosdayken gerçekten imkanlar kısıtlıydı. Win95 harbiden dönüm noktası oldu :) (Win 3.1 kullanmadım valla.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme