Şimdi Ara

bu üyenın amacı nedır ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam nıkıa n8 forumuna bu tlf nemzan cıkar onerırmısnız buraya kadar herşey normal e sonra fotosunu koymuş neden?
     bu üyenın amacı nedır ss'li

• N8 SAHİBİ

Diye her yere posterleri asılsın diye koymuş. Eee herkes alamaz. Ülkemizden bir tek o arkadaş çıkar belli ki.
  • internet explorer kullanyo mağra adamına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: benisecbeni

internet explorer kullanyo mağra adamına bak

Win 7 da performansı bayağı iyi ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek elle yazıyorum beyler.. SS'li
    12 yıl önce açıldı
    Bu Kazak Nasıl SS'li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dağ adamı sen bılgsayrı gördüğünde şeytan işi bu dedıgınde biz program yazardık "MS-DOS" da bılgısayrım vardı iş yapıyoruz oyun oynmıyorz bılgısayarda dh ye gırmek ıcınde mozıllaya vs. gerek yok bu dedıklerını diyen kaç bebe ms-dos mac linux bilir
    git sen counter oynamaya devam et ama geç oldu git uyu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

dağ adamı sen bılgsayrı gördüğünde şeytan işi bu dedıgınde biz program yazardık "MS-DOS" da bılgısayrım vardı iş yapıyoruz oyun oynmıyorz bılgısayarda dh ye gırmek ıcınde mozıllaya vs. gerek yok bu dedıklerını diyen kaç bebe ms-dos mac linux bilir

forumda gergin anlar
  • Es isteriz gibi msjlarin gelmemesi icin
  • quote:

dağ adamı sen bılgsayrı gördüğünde şeytan işi bu dedıgınde biz program yazardık "MS-DOS" da bılgısayrım vardı iş yapıyoruz oyun oynmıyorz bılgısayarda dh ye gırmek ıcınde mozıllaya vs. gerek yok bu dedıklerını diyen kaç bebe ms-dos mac linux bilir

linux dedinde aklıma bir şey geldi sormak istiyorum dalga geçmiyorum gerçekten ciddiyim.Ben laptopumu ilk aldığımda linux yüklü geldi aslında güzel hoş sistemdi biraz kullandım ama bir türlü cd okutamadım alete oyun yükleyemedim cd takınca açmıyodu okumuyodu neden acaba ? şimdi win7 kurulu cd sorunu kesinlikle yok çatır çatır okuyo ve oyun yüklüyo açıyo vs

• linux beleş bir sistemdir fakat kulanııcya yaramaz pek ıyı yapmısın ama cd okumamasındakı sebebı nı bılmıyorm ama çok eskı sürümü olabılır
  • Tipim n8 almaya uygun mu manasında koymuş o resmi.
  • quote:

iyi ki ms dos gördün ha. Ayrıca o ms dosda napıyordunuz Allah aşkına?

Bu arada, bizim insanlardan az çok iki bişey bilen kendini profesör sanmaz mı, o hasta ediyor beni.
  • quote:

program yazan birinin bunları söylemesi ilginç. ilk bilgisayarımı 1994' de aldım istersen ss koyabilirim vcr filan sanmazsın umarım

• yok kardeşkendımı profosor flan sanmıyormkı ex. kulanıyoruz diye magra adamı dıyenlere ver cvp (hurdadan ayaga kaldırılmış cnc cam makinasına sadece ms-dos transfer dosyası .egl kabul ettıgı için güzel bir çizim programı yaptık temel ihtiyaç için ozmanın ksıtlı imkanlarıyla)
    @benisecbeni
    yk vcr flan sanmam elimde 4 tane kasa var çok istiyorsn satabilirim cüzi miktarda eski lks falan kaldırır
    hadı
  • quote:

yok kardeşkendımı profosor flan sanmıyormkı ex. kulanıyoruz diye magra adamı dıyenlere ver cvp (hurdadan ayaga kaldırılmış cnc cam makinasına sadece ms-dos transfer dosyası .egl kabul ettıgı için güzel bir çizim programı yaptık temel ihtiyaç için ozmanın ksıtlı imkanlarıyla)
    @benisecbeni
    yk vcr flan sanmam elimde 4 tane kasa var çok istiyorsn satabilirim cüzi miktarda eski lks falan kaldırır
    hadı

O zmn niye kendini bişey ispatlamak zorunda hissettin ki. Sanane kardeşim, keyif benim değilmi, sana mı sorucam dersin, konu kapanır.
    Ayrıca o zmn MSdosdayken gerçekten imkanlar kısıtlıydı. Win95 harbiden dönüm noktası oldu :) (Win 3.1 kullanmadım valla.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.