Şimdi Ara

BU ÜNLÜ SANATÇI,KAŞLARINIMI ALIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tvde dizileri pek izlemem,hele bu kişinin dizisini hiç izlemedim.ama tv önünden geçerken veya kanalları geçerken dek geliyor.bir gariplik var,yani tipe bakınca farklılık var,anlayamadım.buraya sormucaktım,yine denk geldi..
    sonra boşverdim,ama yine denk geldi en iyisi sorayım dedim.bu farklılık nedir.
    kaşlarına bakınca sanki orda kalınmış ama inceltilmiş gibi karartı var gibi geldi

• ünlüleri hemen hemen hepsi hatta sokakta bile gördüğün insanların çoğu artık kaşlarını düzelttiriyor
  • ok ama bunun kaşlarının yarısı yok,pek düzeltme değil
    ayrıca eğer alıyorsada yakışmıyor..erkeklere yakışmıyor..umarım yakında erkekler ruj vede allık falan sürmezler
  •  BU ÜNLÜ SANATÇI,KAŞLARINIMI ALIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruzgar2442

ok ama bunun kaşlarının yarısı yok,pek düzeltme değil
    ayrıca eğer alıyorsada yakışmıyor..erkeklere yakışmıyor..umarım yakında erkekler ruj vede allık falan sürmezler

Emolar suruyor Ojede suruyolar
  • bunun için konumu açılır ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

quote:

ok ama bunun kaşlarının yarısı yok,pek düzeltme değil

Emolar suruyor Ojede suruyolar

ayyyyyyyyyyyyyy
    annneeeciiiiiiiiiimmmmmmmmm
    ayol ciddimi diyorsun kızzzzzzzzzzzzzzz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizi neden bu kadar çok ilgilendirdi o insanın kaşlarını aldırması? Kaş onun değilmi isterse kökünden kazıtır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaşaTuning

Sizi neden bu kadar çok ilgilendirdi o insanın kaşlarını aldırması? Kaş onun değilmi isterse kökünden kazıtır.

senin baban kaşlarını inceltse,sonrada kahveye gitse orda otursa,senin hoşuna gidermi.
    kaşlar babanın ister alır ister almaz.
  • quote:

quote:

Sizi neden bu kadar çok ilgilendirdi o insanın kaşlarını aldırması? Kaş onun değilmi isterse kökünden kazıtır.

senin baban kaşlarını inceltse,sonrada kahveye gitse orda otursa,senin hoşuna gidermi.
    kaşlar babanın ister alır ister almaz.

1- Herkesi kendin zannetme, herkesin babası kahveye gidip zamanını boşa harcamaz.
    2- Babamla ne alakası var? Yoksa o ünlü sanatçı senin baban mı?
    3- Yaran var heralde gocunuyorsun.Heralde senin baban kaşlarını aldırıyorki bana böyle bir örnek verdin.
  • Şu sanatçı lafını şarkıcıya, şaklabana kullanmazsak..
  • quote:

1- Herkesi kendin zannetme, herkesin babası kahveye gidip zamanını boşa harcamaz.
    3- Yaran var heralde gocunuyorsun.Heralde senin baban kaşlarını aldırıyorki bana böyle bir örnek verdin.

iyi deneme yaptım ama laf sokamadın,birazdaha büyümen lazım,yaşın kaç bu arada hiç mantıklı bir şey duymadık
  • quote:

quote:

iyi deneme yaptım ama laf sokamadın,birazdaha büyümen lazım,yaşın kaç bu arada hiç mantıklı bir şey duymadık

Senin mantığın benim cümlelerimi anlayamaz.Daha Türkçeyi doğru düzgün yazamıyorsun bile.
    Yaşım Onsekiz

• 18 mi abowwwwwwwww
    bebe
  • bu adam nereli
  • kaşlarını almayan insanlar hala var mı diyorum
  • Kaşlarını almış belli de alsa ne olur almasa ne olur.? Eski halini daha çok beğeniyordunuz heralde...
  • bu detay faydalı olur sanırım
    kaş almanında bir şekli şemalı vardır.
    kaş larda 2 tane sorun vardır,bırıncısı bıtısık kas olması
    ıkıncı sorun ıse kalın olması.
    kadınlar kaslarını alırken hem bıtısık olan yerı alırlar yanı ortasını alırlar hemde ınceltırler...
    bazı erkeklere bakarsanız kasları cok kalın vede bıtısık tek kas olanlar vardır.
    bır erkek eger kasları tek kassa,goruntu daya ıyı olsun dıye,orta kısmını alarak,tek kas sorununu halleder.
    ama ınceltme ısı güzel olmuyor.
    ama soyle bır durum var,bazı erkeklerın kasları kıllar 2 cm e kadar uzun vede cıs duruyorsa,o zamanda kasların 2 cm den yarım cm e kadar ustlerı kırpabılır,tıpkı sacı uzun olan bırının kısaltması gıbı..
    ama bu adama baktıgınızda kaslarını dıpten alarak ınceltmıs.
    yanı ıncecık yapmıs,derıyı alarak sıfırlamıs.
  •  BU ÜNLÜ SANATÇI,KAŞLARINIMI ALIYOR
  • kaş aldırmışsa bile normaldir adam sürekli kamera karşısında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.