Şimdi Ara

Bu ülkede yaşanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son noktaya geliyor bakalım. Daha nereye gidecek. Toplumsal yozlaşma, yönetenler zaten pislik içinde. Pisliklerini kapatmak için her yaptıkları iş, pisliği iyice büyütüyor. İşin kötüsü toplumun büyük bir kesiminin inanılmaz derecede geri kalmış olması ve pisliğe ortak olmaları. Ve bunun sonuçlarını biz çekiyoruz. Maddi veya manevi sorunları tekrarlamanın gereği yok, ülke ne halde az çok araştıran, bakan(!) bilir.

Ne zaman ülkeden gitmek istesem aklıma gençliğe hitabe geliyor.

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Tam olarak kopabilir miyim bilmiyorum zor be.

• Bi an once ne olacaksa olsun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sehirde yasiyosun hocam

• Git bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

Hangi sehirde yasiyosun hocam

Neden sordun hocam?
  • The Man WhoSoldTheWorld kullanıcısına yanıt
    Şehirden sehire yasam kalitesi, insanlar çok fark ediyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Git bence.

Kopabilir miyim bilmiyorum hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Suç Değil Mi ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şehirden sehire yasam kalitesi, insanlar çok fark ediyo.

Ha şehirle ilgili sıkıntım yok. İstanbul ve muğla ama ben genel ülke olarak konuşuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man WhoSoldTheWorld

quote:

Git bence.

Kopar mısın kopmaz misin onu biz de bilemeyiz.
    Zaten sen de bilmiyorsun. İki tarafı bilinmeyen denklem.
    Otur oturduğun yerde o zaman.

• İçimizde hain çok,gelir dağılımı aşırı saçma,eğitim sistemimiz insanı okumaya değil soğutmaya itiyor,genel olarak insanımız tembel.

Eğitim sistemi ve müfredat değişse hala bi yerlere gelinebilinir bence.
    İstanbulda ülkenin hali yozlasma vs daha fazla hissediliyo muğla daha huzurlu bi sehir.

• quote:

quote:

quote:

Git bence.

Kopar mısın kopmaz misin onu biz de bilemeyiz.
    Zaten sen de bilmiyorsun. İki tarafı bilinmeyen denklem.
    Otur oturduğun yerde o zaman.

• quote:

İstanbulda ülkenin hali yozlasma vs daha fazla hissediliyo muğla daha huzurlu bi sehir.

İstanbul çöp+leş . Tabi bunu öğrenci halimi göz önüne alarak yazıyorum. Yozlaşmadan öte, çilesi çekilmez, huzur anlamında. Sorduğun soru olarak ise vereceğim cevap her türlüsünü bulabileceğin ama evet yozlaşma var ülke gibi burada da çoğunlukta olması muhtemeldir.
    Umarım sizin için hayirlisi olur hocam.

• daha bugün çocuk tecavüzcüsüyle evlendirilsin dava kapansın diye mecliste önerge görüşmesini kabul ettiler

daha azonce televizyonda insanlık dışı karaktersiz biri 18 yaş batının kendi adetini bize çağdaşlık olarak yansıtması. 18 yaşa gelmeden kızlar evlenebilir ve cocuk tecavüze uğrarsa tecavüzcüsüyle evlensin dedi

daha bu aksam saatlerinde bir madende göçük oldu ölüm haberleri geliyor

sizce var mı umut? yaşanır mı sizce? ufacık çocuğa tecavüz eden karaktersiz şerefsizleri müebbete bağlayıp hücrede süründüre süründüre ölmesini beklemek yerine kızla evlensin denilen bir ülke? bu kafadaki adama yüzde 50 oy verilen bir ülke? tek derdi orucu bozan şeyler ve tek icadı kabe tavaf eden robot olan bir ülke? ve bu şartlarda süper güç olduğunu ve batının kıskandığını düşünen bir halk

vermeye çekiniyorsanız cevabını, ben söyleyeyim. yaşanmaz

• quote:

Umarım sizin için hayirlisi olur hocam.

Sizin için de hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

daha bugün çocuk tecavüzcüsüyle evlendirilsin dava kapansın diye mecliste önerge görüşmesini kabul ettiler

daha azonce televizyonda insanlık dışı karaktersiz biri 18 yaş batının kendi adetini bize çağdaşlık olarak yansıtması. 18 yaşa gelmeden kızlar evlenebilir ve cocuk tecavüze uğrarsa tecavüzcüsüyle evlensin dedi

sizce var mı umut? yaşanır mı sizce? ufacık çocuğa tecavüz eden karaktersiz şerefsizleri müebbete bağlayıp hücrede süründüre süründüre ölmesini beklemek yerine kızla evlensin denilen bir ülke? bu kafadaki adama yüzde 50 oy verilen bir ülke? tek derdi orucu bozan şeyler ve tek icadı kabe tavaf eden robot olan bir ülke? ve bu şartlarda süper güç olduğunu ve batının kıskandığını düşünen bir halk

Hocam bu meseleler de çok sıktı beni. İnanır mısınız şu an çabalıyorum bir şeyler yapmaya çalışıyor, insanlarla konuşup hala umut var demek istiyorum ama zor ya . Bu insanlarla ne yapacaksın ya?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

daha bugün çocuk tecavüzcüsüyle evlendirilsin dava kapansın diye mecliste önerge görüşmesini kabul ettiler

Hocam bu meseleler de çok sıktı beni. İnanır mısınız şu an çabalıyorum bir şeyler yapmaya çalışıyor, insanlarla konuşup hala umut var demek istiyorum ama zor ya . Bu insanlarla ne yapacaksın ya?

yok hocam umut. bu insanlar demokrasiye refaha eğitime çağdaşlığa hazır değiller. koyun gibi yüzlerce binlerce sene güdüldükten sonra atatürk gibi bir adam çıkıp zamanının ötesinde reformlar yaptı bu ülkeye. ama o da binde milyonda bir çıkan bir şeydi işte. gitti ve yerinde saymaya devam etti millet. son 15 senedir artık yerinde sayma da bitti ve geriye doğru yürüyoruz

beni kahreden kısımsa halkın yarısının bu durumdan memnun olması. gittikçe batan biten adaletin hukukun yasanın umurlarında olmaması. tek dertlerinin ey abd ey avrupa diye öten ve onlara karşı güçlü olduğunu hissettirecek bir lider olması. emin ol bu ey diye bağırmaların ne kadar dikkate alındığı bile umurlarında değil. çünkü avrupa dikkate alır cevap verirse bakın reis bağırdı cevaplamak zorunda kaldılar, cevap vermezse de bakın avrupa fetöyü destekliyorizi çekemiyor

• sizin için 3 şık var
    1-halk olarak ülkeyi yozlaşmadan kurtarmak
    2-akp ye girip bu halkı sömürüp keyif içinde yaşamak
    3-bu ülkeden gitmek

1 imkansıza yakın başarırsan bile ayakta tutmak çok zor olacak üstelik halk bir süre sefalet içinde yaşayacak ama bence değer
    2 en güzeli adeta bir kral gibi yaşarsın hayal ettiğin herşey olur
    3 ise sıradan bir ab veya abd vatandaşı olursun

bana kalırsa 2 derim bu koyunlar bunu hak ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldo1Numara -- 18 Kasım 2016; 1:28:20 >
  • Yaşanır veya yaşanmaz, orası tartışılır ama büyük bir kısmı yaşamak zorunda.

Türkiye'deki 70-80 milyon insanı kabul edecek hiçbir ülke yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.