Şimdi Ara

BU ÜLKEDE ARTIK YAŞANMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi ciddi bayrağını milletini seven bu ülke benim diyen bu millet bu insanlar benim diyen kaldımı merak ediyorum.Bu ülkede gelecek için umut bile bırakılmamış bırakılmıyor insanda daha gençken bıkıyorsun lanet ediyorsun.son yargı tahliyelerini bilmeyenleriniz vardır hizbullahçılar katiller bebekleri kadınları öldürenler serbest bırakıldı son afla.bumudur bir ülkenin adalet düzeni hukuku insanlığa verdiği değer bumudur.kızlarımız karılarımız anamız babamız çocuklarımız kız arkadaşlarımız biz güvende değiliz.yarın bir gün onun bunun çocuğu çıksa karıınıza kız arkadaşınıza sevgilinize zarar verse ahlaksızlık yapsa şerefsizlik yapsa canına namusuna kastetse devlet ona karşı bile koruyamıyor seni 2 yıl yatıyorlar çıkıyorlar tecavüzcüler katiller hainler.teröristler.ama ekmek çalan yatacak yeri olmaıdığı için banklarda uyuyan belki kümeslerden ordan burdan yumurta aşıran aç karnını doyurmak için ele avuç açam insanlar içerde çürürken bu şerefsizleri başımıza salanlar vicdanınız rahatmı.biz nasıl bir halk olduk ne kadar duyarsız olduk dizilerle futbolla yarışmalarla bu nesli aptallaştırdılar tepkisizleştirdiler.son tahliye olayları bir avrupa ülkesinde olsa bir usa da olsa halk ayağa kalkardı.yazıklar olsun hepimize bu konuyu kapayan olursa ona da yazıklar olsun.burda toplumsal bir bilinç oluşsun diye açıyoruz bu konuyu hiç bir partinin düşüncenin adamı değilim olmam da.ama geleceğimiz karartılıyor yaşam alanımız daralıyor oksijenimizi kirletiyorlar senin benim hepimizin doğmamış çocuğumuzun geleceği şimdiden karartılıyor.bu uykudan uyanma zamanıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northrend Lich King -- 6 Ocak 2011; 20:55:40 >

• Yorum yapmak isterdim ama toplu bana kurban gitmeyelim şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Yorum yapmak isterdim ama toplu bana kurban gitmeyelim şimdi...

gidelim dostum.böcek gibi yaşamaktansa ölmek yeğdir.ha hayatta ha forumda.şerefini haysiyetini cesaretini yitiren insnalar zaten ölmüştür.bu millette haysiyet bırakmadılar böceklerden aşağı nesiller yetişiyor duyarsız korkak tepkisiz.forumda sesini duyuran insanları banlayanlarda allaha hesap verir en önce kendi vicdanına verir
  • Valla doğru demişin yazıklar olsun hepimize yazıklar olsun..
  • ben çine gidecem kanka gel beraber gidek
  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16695683.asp?gid=373

http://www.haberx.com/katiller_serbest%2817,n,10550370,276%29.aspx
    sadece bir örnek binlercesi aramızda artık yeni af la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northrend Lich King -- 6 Ocak 2011; 21:07:37 >
  • Dünyanı en b.ktan hukuk sistemi bizde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gözünüzden kaçmıştır diye açtığım konu linki;
    http://forum.donanimhaber.com/m_45755459/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45755459
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.