Şimdi Ara

BU ÜLKE'DE ZENGİN OLAMAYAN HİÇ BİR YERDE OLAMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internette gezin haber sitelerinde,youtubeda,face book da, orda burda yorumlari okuyun.yorumlarin %90 indan salaklik akiyor bu insanlari kandirip para kazanamayan insan baska hic bir iste basarili olamaz.cok denedim mesela,tanistigim 3 kizdan veya kadindan 2 si cok basit numaralardan etkileniyor.hatta bitanesinden zor kurtuldum istesem sabah aksam seks yapardik ama nisanlisi askerde oldugundan hemen ogrenir ogrenmez uzaklastim. Bu ulkede zengin olamayan ya salaktir yada vicdanli.bende malesef vicdan denilen hastalik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 5 Mayıs 2018; 10:47:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Helal ve yasal yoldan mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Helal ve yasal yoldan mi?
    Helalini bilmemde yasal yoldan saglanir.mesela anlattigim olayi dusun ben o kizla 2-3 kere birlikte olsaydim sonra kulunum kopeginim cok seviyorum ayaklarina yatsaydim bide babami hastaneye goturcem param yok diye aglasaydim seve seve para verirdi buna eminim yani hem bedava seks hem para.sonra seytan gorsun yuzunu der toz olurdum.hatta karaktersiz bir serefsiz olsaydim kizdan ciplak resim isterdim alincada santajla para sizdirirdim sonucta askerde nisanlisi olup baskasiyla yatan kiz bu ortaya ciksin istemez.kiz zaten ben istemeden anlamsiz anlamsiz imali bakislar attigi fotolar gonderiyordu anlik.yani zenginligin yolu biraz serefsiz ve vicdansiz bir hayvan olmakta malesef hocam.Allah o yola dusurmesin bizi ve boyle insanlardan uzak eylesin.

• TR'de maalesef 4s kuralı geçerli hemen hemen her yerde ama benim gibi insanlar yinede doğru yoldan şaşmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=ua4r5doUpHw

• .

• ...

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

TR'de maalesef 4s kuralı geçerli hemen hemen her yerde ama benim gibi insanlar yinede doğru yoldan şaşmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=ua4r5doUpHw
    hocam videonun sesi çok çok az.Benim her iki platformda sesler maximum da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

hocam videonun sesi çok çok az.Benim her iki platformda sesler maximum da.

Alıntıları Göster
    Evet hocam, torpilli birini koymuşlardır büyük ihtimal o göreve ondandır.
  • Ne desem bilemedim

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet hocam, torpilli birini koymuşlardır büyük ihtimal o göreve ondandır.

Alıntıları Göster
    zaten bu videoyu biliyorum izledim daha önce, ancak Celal hocamız beni çok etkiliyor.Birdaha dinlemek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

zaten bu videoyu biliyorum izledim daha önce, ancak Celal hocamız beni çok etkiliyor.Birdaha dinlemek istedim

Alıntıları Göster
    Aynen hocam, sanki çok muhteşem bir filmi tekrar tekrar izleyip yeni detaylar vs. öğrenirsin ya, Celali dinlemekte öyle.
  • quote:

Aynen hocam, sanki çok muhteşem bir filmi tekrar tekrar izleyip yeni detaylar vs. öğrenirsin ya, Celali dinlemekte öyle.

Alıntıları Göster

• Senin o kadınlarla sevismenle zengin olman arasında baglantıyı kuramadım kafanmı guzel?

• Bende adamın bir girişim,ticaret fikri var zannedip girdim konuya
  • Dediğin doğru bu ülkede uyuşturucu kara para fuhuş ucuza ihale kapatanlar lüks yaşıyor yani rahatlarda bunları herkes yapamaz ya da örnek gösteremezsin şerefsizlikle mi övüneceksin ?? emin ol o dedikleri sen bile yapamazsın bana Din mevzuna girme burda ama yapmamışsın bazı insanların ne dünya ne din umurlarında değil her b.ku yiyorlar bazıları Allah korkusundan karakterli olmaktan yapmıyor yapamıyor işte biz o Allah korkusu olanlardanız varsın yapmayalın nolur ki ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.