Şimdi Ara

BU TÜRKÇEYİ NE YAPACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe deneme çözüyorum 10 yanlışım falan çıkıyor ne yapmalıyım,.ilerlemiyor türkçe sankii, yazında 600 soru paragraf çözdüm ama yine aynı

Sayıaalvıyım önemli türkçe benim içinnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum türkçe ilerlemiyor diye bişey yok çünkü türkçe, matematik gibi bildiğimiz için yaptıgımız ders değil tamam dil bilgisi çalışan yapar ama paragraf için aynı şeyi söyleyemem paragrafta yanlış düşünürsün ya da çift taraflı soru sorarlar(ösym geçen sene bunu yaptı) ve paragrafta kolay olsa bile afallarız.o yüzden dil bilgisi çalış paragraftada kendini geliştirmek için her gün belli miktarda paragraf çöz yapabileceğinin en iyisini yapmış olursun deneme sınavlarında 30 net yaparsın ama gerçek sınavdada +36 gelir.Ben türkçeyi yüksek yaptığımda sevinemiyorum çünkü gerçek sınavda ösym ters köşe yapabiliyor acayip kolay paragraflarda çok derin anlamlar atabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

dostum türkçe ilerlemiyor diye bişey yok çünkü türkçe, matematik gibi bildiğimiz için yaptıgımız ders değil tamam dil bilgisi çalışan yapar ama paragraf için aynı şeyi söyleyemem paragrafta yanlış düşünürsün ya da çift taraflı soru sorarlar(ösym geçen sene bunu yaptı) ve paragrafta kolay olsa bile afallarız.o yüzden dil bilgisi çalış paragraftada kendini geliştirmek için her gün belli miktarda paragraf çöz yapabileceğinin en iyisini yapmış olursun deneme sınavlarında 30 net yaparsın ama gerçek sınavdada +36 gelir.Ben türkçeyi yüksek yaptığımda sevinemiyorum çünkü gerçek sınavda ösym ters köşe yapabiliyor acayip kolay paragraflarda çok derin anlamlar atabiliyor

Şimdi dostum ben dilbigisinemi ağrılık veriyim drtaane birlikte götürmek iatiyordum ama

• Türkçe severek yapabilirsin ancak , 2 satır okuyup sıkılan bir insan Türkçe yapamaz . Yerinde olsam paragraf sorusu çözeceğime günde 20 sayfa kitap okurdum . Türkçe'ye hiç çalışmadığım halde 30 net yapıyorum . Dil bilgisi yapamıyorum sadece o kısma çalışmak gerekiyor .
  • gecesesi.35 kullanıcısına yanıt
    dostum dil bilgisi olmazsa olmaz şimdiden başlaki temel edin sıkıntı çekme ilerde paragraf zaten sözel-sayısal-tm herkes çözüyor ama genede günde belli miktar paragraf çöz gözün o sorularada alışsın
  • Dil bilgisi çalış paragraf için kitap oku çok faydasını görürsün okuma hızın artar ve okuduğunu anlarsın. Başka türlü paragraf yapamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler dil bilgisi bütündür çalışıranız 10 soruyu yaparsiniz,yarım calisirsanız veya calismazdanız 2 3 ünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zidaneee -- 15 Eylül 2014; 20:02:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki dediğiniz uygulayacağım teşekkürlerrr

• quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Türkçe deneme çözüyorum 10 yanlışım falan çıkıyor ne yapmalıyım,.ilerlemiyor türkçe sankii, yazında 600 soru paragraf çözdüm ama yine aynı

Sayıaalvıyım önemli türkçe benim içinnn

Hatalarını dikkat et zamanla düzelir
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Dostum günlük 40 paragraf çözmeye çalış.20 sabah 20 akşam.Zamanla düzelir diye umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KolonyaAdam -- 15 Eylül 2014; 22:05:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl ben me yapıcam mezunum ygsde türkçe netim 23 tü mat fen kurtardı allahtan 30 bindim. Gerçi bi işe yaramadı o da..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.