Şimdi Ara

Bu tur insanlar cinayetten yargilanmali artik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tırcının suçu ne kadar, annenin suçu ne kadar.. Kaza sebebi tırcı, facia sebebi anne..

    Evet kazaya tırcı sebep olmuş, ama anne biraz tedbirli olsaydı kaza "ölümlü" olmazdı.. Haber de olmazdı.. Tutanaklar tutulur, araç servise çekilip yaptırılırdı.. Kimsenin burnu bile kanamaz, kimsenin ruhu duymazdı..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • off felaket kötü oldum gözlerim karardı yahu şu resimleri kaldırın Allah aşkına.. Allah sabır versin ailesine nutkum tutuldu boğazım düğümlendi başka birşey diyemiyorum..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diesotto

    quote:

    Yok yanlış anladınız ben emniyet kemeri önemsiz demek istemedim şahsen ben kendim arka koltukta bile emniyet kemeri takarım :)
    Burada kazanın asıl sebebi iki şöförden birinin kırmızı ışıkta geçmiş olması olduğu için ışık olayına biraz daha takıldım o kadar


    Kusura bakmayin o zaman. bazi insanlar kemer takmamak icin mazeret ariyorlar oyle bir durum sandim. arka koltuktada takmaniz cok iyi.

    Ben suan yasadigim yer olan Amerika'da kemer takmayan insana pek rastlamadim (otobus ve kamnyonlarda dahil). On koltukta seyahat eden kucuk cocuk zaten hic gormedim. Gorsemde kesin Turk'tur derim artik ailesi.

    Sehirlerarasi otobuslerde de zorunlu olmali (tum koltuklarda). Dikkat ederseniz kaza yapan otobuslerde yolcular genelde saga sola savrulmaktan olup yaralaniyor. Normalde otobus kasalari cok saglamdir. kemerleri bagli olsa cok az hasarla atlatirlar cogu kazayi.

    Kemerler zaten var çoğu otobüste ama, kanunen Kaptan, Refakatçi (Host Koltuğu'nda oturan kişi) Ön sıra (1-2 ve 3-4) orta kapının hemen arkası (15'lik Travego'larda 23-24) ve en arka koltukların (Gene 15'lik Travego için 45-46 ve 43-44) emniyet kemerleri bağlı olmak zorunda. Kaptanlar genelde takarlar. (Takmayan kaptan da çoktur gerçi) Hostlar ise takmazlar çünkü dakka başı kalkmak gerekir. Yolcular ise zaten takmazlar. Kaç ay Hostluk yaptım ve sadece "1" (Bir) yolcu kemerini taktı. Ona da şok oldum zaten. 7-8, 11-12 veya 15-16'dan birisinde oturuyordu halbuki.




  • Emniyet kemeri takanlarada sanki acemiymiş gibi tavir takiniliyor. Ne yazikki toplumunda baskisi goz ardi edilemez bu konuda..

    Ben bakkala giderken bile takarim kemerimi. Ailemden tutun, arkadaslarim acemimisin diye takilirlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.