Şimdi Ara

Bu tür fotoğraflar hangi programla yapılıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba aşağıda gördüğünüz tarzdaki 3D fotoğraflar hangi programlarla yapılıyor, photoshop diye duymuştum ama photoshop indirdim böyle bir özelligi yok
     Bu tür fotoğraflar hangi programla yapılıyor?

• adobe photoshop la yapılıyor doğru biliyorsunuz ama bu program öyle yaziyim kendisi yapsın tarzında bişey değil oturup uğraşmanız gerek bu tasarımın aynısını size yapabilirim ama tasarımlarımı ücret karşılığı yapıyorum (bu tasarım için fazla ücret almam) ilgileniyor iseniz pm yoluyla bana ulaşın görüşelim...

@PM Kefelon tşk gerek kalmadı yukarıdaki arkadaş blenderla yapımının linkini atmış youtubetaki videoları izleyerek yapacagım, zaten çok önemli bir şey değil merak etmiştim nasıl yapıldgını

Orijinalden alıntı: Rabbeat

@kasezo blenderla yapımı kolay gibi duruyor bi ara indirip denerm.

@PM Kefelon tşk gerek kalmadı yukarıdaki arkadaş blenderla yapımının linkini atmış youtubetaki videoları izleyerek yapacagım, zaten çok önemli bir şey değil merak etmiştim nasıl yapıldgını

ben başta yapmayı planlıyordum 2 tl ücret karşılığında neyse balık tutmayı öğrenmişsiniz :)

@PM Kefelon ahah evt bende ilgileniyorum 3d grafik tasarımla falan işimi yapacak kadar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.