Şimdi Ara

bu tempra hakkında ne düşünüyorsunuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-canavar-satista-86386998/detay
    arkadaşlar mrb..
    bu araç alınırmı sizce artıları eksileri... butce maksimum 9000 tl ... tipolar falan nasıldır.. tempra olmassa tipo dusunuyorum..

• Bu paralara daha güzel arabalar var dostum
  • Bence alınmaz. Km cok yuksek bu aracın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tire_lee

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-canavar-satista-86386998/detay
    arkadaşlar mrb..
    bu araç alınırmı sizce artıları eksileri... butce maksimum 9000 tl ... tipolar falan nasıldır.. tempra olmassa tipo dusunuyorum..

PARÇA SIKINTISI BOL BİR ARAÇ

ve ön düzeni çok hassas ve bir o kadar konforludur

ama bizim yolların aracı değil şahsi fikrim 97 modeli vardı

ön elektronik panel ise tam bir piyango

• Durmadan yaptırmak zorunda kalırsın, sıkıntıları bitmez. Kanselidir..
  • anladım arkadaşlar.. peki tipolar hakkında ne düşünürsünüz..
  • Tempra gerçekten çok sıkıntılıdır, sanayiden çıkmazsın tiponunda karbüratörlüsünü tercih etmelisin. Fiat brava ' da düşünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu gun bi tane de tipo buldum 260000 orjinal km miş.. 94 model 1.6 s tuplu.. karbüratörlü dediğiniz gibi.. 6900 tl istiyor.. lokal boya dışında kazası yokmuş.. tramerden falanda sorguladım.. tuvturk km leride dogruluyor.. yalnız bişe dikkatimi çekti bilmiyorum normalmi..? araba calısmıyo iken vites değiştiriyorum vites gecerken zorlanma yok ama şık şık falan diye ses geliyor.. normal yolda günlük gürültülü bir ortamda bile bu ses duyuluyor.. bu normal mi sizce..bu arac alınır mı
  • ilk arabanızmı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten çok konforlu araba modeline göre d sınıfını aratmıyor
  • evet nasipse ilk arabam olacak..
  • quote:

bu gun bi tane de tipo buldum 260000 orjinal km miş.. 94 model 1.6 s tuplu.. karbüratörlü dediğiniz gibi.. 6900 tl istiyor.. lokal boya dışında kazası yokmuş.. tramerden falanda sorguladım.. tuvturk km leride dogruluyor.. yalnız bişe dikkatimi çekti bilmiyorum normalmi..? araba calısmıyo iken vites değiştiriyorum vites gecerken zorlanma yok ama şık şık falan diye ses geliyor.. normal yolda günlük gürültülü bir ortamda bile bu ses duyuluyor.. bu normal mi sizce..bu arac alınır mı

Benimde ilk arabam 94 model bir Tipo S idi. Karbüratörlüydü. Ve o araçta yine dediğiniz gibi, araç çalışmıyorken hiç zorlanmadan geri vites hariç bütün viteslere debriyajsız geçerdi. Bence bu durum o araçlar için normal bir şey...

• quote:

anladım arkadaşlar.. peki tipolar hakkında ne düşünürsünüz..

Tipo Peynir Tenekesinin Astarlanıp boyanmış hali Bi motorları idare eder gerisini vur gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Bence alınmaz. Km cok yuksek bu aracın

Bende alınması taraftarı değilim ama 96 model arabadan bahsediyoruz,180 bin km.nin nesine çok dediniz anlayamadım.
  • ya zaten o modelde o paraya tank gibi bir araba beklemiyorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

quote:

Bende alınması taraftarı değilim ama 96 model arabadan bahsediyoruz,180 bin km.nin nesine çok dediniz anlayamadım.

O yuzden alınmaz. Model eski km yuksek. Onu demek istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

quote:

O yuzden alınmaz. Model eski km yuksek. Onu demek istedim.

Anladım
  • arkadaşlar herkese tşk ederim yarın tipoyu ustaya göstercem bi.. almayı düşünüyorum ciddi ciddi.. ilk araba sahibi olma tecrubesine sahip olmak için iyi olur belki.
  • ustan olur verirse al hocam 2. el hep şans işidir şimdi sana sorunlu deriz hiç sorun çıkarmayabilir yada tam terside olavilir onun için kafanıza uyanı alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.