Bildirim
Bu telefonu ne kadar kullanırim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pil ömrü 1 yil zaten. Sene de bir pili degistireceksin servise gonderip ya da paran ile. Onun haricinde Samsung'un yarin bi gun ne yapacagi belli olmaz. Bi guncelleme verir vezir eder, bi tane daha verir rezil eder. Ama soyle bi baktiginda en az 2 yil sana bi sorun cikarmadan yuksek performansli bi telefon olarak kalir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aferna*
Pil ömrü 1 yil zaten. Sene de bir pili degistireceksin servise gonderip ya da paran ile. Onun haricinde Samsung'un yarin bi gun ne yapacagi belli olmaz. Bi guncelleme verir vezir eder, bi tane daha verir rezil eder. Ama soyle bi baktiginda en az 2 yil sana bi sorun cikarmadan yuksek performansli bi telefon olarak kalir
pil konusunda haklısın .geçen birinden samsung yeni cihazlarda 1 yıl sonunda ücretsiz batarya değiştiecek diye duydum ama ne derece doğru bilemiyorum.
güncelleme konusu benim için problem değil...genel anlamda memnun olduğum sürece güncelmemem telefonu.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- kendi kendini arama kodu
- belediyelerden gelen mesajlar nasıl engellenir
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- media markt fatura sorgulama
- one ui 8
- s22 ne zaman çıktı
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung s24 plus özellikleri
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X