Şimdi Ara

Bu telefonu ne kadar kullanırim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell faturaya ek S7 edge düşünüyorum, sizce bu telefon kaç sene götürür beni yani donma kasa ve batarya sorun çıkarmadan?

edit:faturaya ek değil nakit alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzf1905 -- 15 Nisan 2016; 10:59:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pil ömrü 1 yil zaten. Sene de bir pili degistireceksin servise gonderip ya da paran ile. Onun haricinde Samsung'un yarin bi gun ne yapacagi belli olmaz. Bi guncelleme verir vezir eder, bi tane daha verir rezil eder. Ama soyle bi baktiginda en az 2 yil sana bi sorun cikarmadan yuksek performansli bi telefon olarak kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Pil ömrü 1 yil zaten. Sene de bir pili degistireceksin servise gonderip ya da paran ile. Onun haricinde Samsung'un yarin bi gun ne yapacagi belli olmaz. Bi guncelleme verir vezir eder, bi tane daha verir rezil eder. Ama soyle bi baktiginda en az 2 yil sana bi sorun cikarmadan yuksek performansli bi telefon olarak kalir

pil konusunda haklısın .geçen birinden samsung yeni cihazlarda 1 yıl sonunda ücretsiz batarya değiştiecek diye duydum ama ne derece doğru bilemiyorum.

güncelleme konusu benim için problem değil...genel anlamda memnun olduğum sürece güncelmemem telefonu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    6 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.