Şimdi Ara

BU TELEFON AÇILMIŞ MI LÜTFEN YARDIM EDİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefondan anlayan birisi değilim, bu forumun 2. el bölümündeki en eski alışveriş yapan birkaç üyeden biriyim. yaklaşık 5 senedir alışveriş yapıyorum ve hiç sorun yaşamadım hiçbir arkadaşla. geçen gün bir takasla n95 aldım ve bugüne kadar kimseyle bir problem yaşamadığım için, elden de aldığım için içim rahat bir şekilde, sadece biraz sağına soluna bakarak aldım telefonu. arkasındaki vidalardan birinin içinin oyuk olduğunu öğrendim bugün. arkadaşın n95'iyle karşılaştırdım, adamın vidaları tamamen pırıl pırıl. benim aldığım telefonun vidaları aşağıdaki gibi. İyi niyetimin kurbanı mı oldum ben şimdi. yardım edin lütfen.

sol vida :

sağ vida :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 31 Ağustos 2009; 0:27:56 >

Çin atasözü

• Uygun olmayan tornavida ile vida zorlanırsa dişleri hasar görür. İlginç olan diğer vidada zorlama yok.

Yetkisiz tamircide bile bu vidayı açabilecek tornavida mevcuttur. Vida ne kadar sıkılmış olursa olsun uygun tornavida ile sorunsuz açılır. Buradan göründüğü kadarıyla servis dışı açılmaya çalışılmış. Becerilmiş mi becerilememiş bi bilinmez. Bu vidayı bu hale getirebilecek birisi açmayı becermişse muhtemelen (varsa) kapakları birleştiren tırnak mekazimalarınada hasar vermiştir. Yetkili servise gidin. Sorun zorlanan bir vidaysa üzerindeki vidaları sıfırlarlar. Yok zaten açılmışsa servis bir şekilde anlar.
    PEGEOUT 307 XR 1.4 HDİ ( PATLICAN MORU GÖVDE RENGİ , METALİK PANJUR,KAPI KOLLARI,SUNROFF)

O BİR ASFALT CANAVARI
  • mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. güvenip telefon alıyoruz, başımıza gelenlere bak. nasıl bir insan garantili telefonun vidasını bu hale getirir, ben anlamıyorum ya. şimdi içime bir kurt düştü, interneti biraz araştırdım binbir türlü dolandırıcılık varmış bu 2.el telefonlarda. kimi telefonun içini değiştiriyormuş, sahte ya da kaçak telefon koyuyormuş. kimi faturalı telefonun dış kabını, kaçak telefonla değiştirerek garantili süsü veriyormuş. ben anlamadım hiçbir şey. garantisi varsa neden içi açılır ki bu telefonun?

bir de nasıl bir sorunu olabilir de bu vidası açlımak istenebilir. kamerasına baktım, ön kamerasına baktım çalışıyor. kızağını, benim arkadaşın n95'iyle kıyasladım, aynı kayganlıkta. yardımcı olun lütfen arkadaşlar. neden açılmış olabilir bu telefon?

Çin atasözü
  • Hocam telefon açıldığı ortada geçmiş olsun istersen aldığın satıcı ile irtibata geç durumu anlat belki açıklar ama açıklayabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar. ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. güvenip telefon alıyoruz, başımıza gelenlere bak. nasıl bir insan garantili telefonun vidasını bu hale getirir, ben anlamıyorum ya. şimdi içime bir kurt düştü, interneti biraz araştırdım binbir türlü dolandırıcılık varmış bu 2.el telefonlarda. kimi telefonun içini değiştiriyormuş, sahte ya da kaçak telefon koyuyormuş. kimi faturalı telefonun dış kabını, kaçak telefonla değiştirerek garantili süsü veriyormuş. ben anlamadım hiçbir şey. garantisi varsa neden içi açılır ki bu telefonun?

bir de nasıl bir sorunu olabilir de bu vidası açlımak istenebilir. kamerasına baktım, ön kamerasına baktım çalışıyor. kızağını, benim arkadaşın n95'iyle kıyasladım, aynı kayganlıkta. yardımcı olun lütfen arkadaşlar. neden açılmış olabilir bu telefon?

arkadaşım sana ilaç gibi gelecek bir cevap vereyim hemen benm düz n95 in de o vidaları açılmış fakat garanti dışı kalmıyo o vidaları açınca kvk servisi demişti ve yollamıştım bikere telefonu yapıldı ve geri geldi bir vida için satın aldıgınız arkadaşa bence haksızlık ediyorsunuz ve neden açılmış derseniz kapaktaki boşlugu kapamak için benm gibi sıkmaya çalışmıştır ve haliyle orjinal olmayan çin işi bi tornavida bu hale getiriyor o vidayı..

• arkadaşlar ilginiz için çok çok teşekkür ederim.

kaç gündür stresten perişan oldum. telefonun bu şekilde olması koymuyor da, sanki dolandırılmışım gibi hissediyorum. o koyuyor. telefonu aldığım kişi de açılmadı dedi, yemin etti. bu mubarek ayda onun da günahını alarak kalbini kırmak istemiyorum fakat çok moralimi bozdu bu olay.

Çin atasözü
  • arkadaşım o telefon sökülmüş olsa iki vidada açılır dimi tek vidayla nasıl sökecekler onu sen rahat ol dolandırlımadın
  • Garanti sorun değil dersen anla ki kendisi açmıştır. Belki bir gevşeklik, yada merak nedeni olabilir. Sonra uğraşmış uğraşmış adi tornovidayla açamamış oda vaazgeçmiştir. Ama garanti konusunu bilemem. O kadar da merak ediyorsan ara servisi sor, çok zor birşey değil. Tel.i netten bulursun.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.