Şimdi Ara

bu tarz soruluar nasıl çözülüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 üzeri 41 - 1 sayısı hangilerine tam bölünemez falan gibi sorular ?

• yardım edecek yok mu koca forumda
  • up!
  • hangileri onlar? şıkları soyle cozup anlatayım
  • şıkları hatırlamıyorum bugun uğurun sınavında çıktı yarın kitapçığı alıyım söylerim
  • 2 nin bütün katları çift sayı 1 eksiltince tek sayı olur o yüzden çift sayılara bölünmez şıklarda çift sayı varsa direk işaretleyip geç
  • Sayiyi iki kare farkina gore ayir. Sonra carpanlardan hala iki kare farkina gore ayrilabilen varsa devam et. En sonunda ayirmadigin carpanlarin degerlerini bul. Buldugun degerlerin icindeki asal carpanlara bolunebilir oluyor.

Anlatimi boyle olmadi da umarim anlamissindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    geçen ay açıldı
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

2 nin bütün katları çift sayı 1 eksiltince tek sayı olur o yüzden çift sayılara bölünmez şıklarda çift sayı varsa direk işaretleyip geç

yok kardeş hepsi tekti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

Sayiyi iki kare farkina gore ayir. Sonra carpanlardan hala iki kare farkina gore ayrilabilen varsa devam et. En sonunda ayirmadigin carpanlarin degerlerini bul. Buldugun degerlerin icindeki asal carpanlara bolunebilir oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

Sayiyi iki kare farkina gore ayir. Sonra carpanlardan hala iki kare farkina gore ayrilabilen varsa devam et. En sonunda ayirmadigin carpanlarin degerlerini bul. Buldugun degerlerin icindeki asal carpanlara bolunebilir oluyor.

teşekkür ederim kardeşim anladım çok sağol valla

• Ornegi oylesine mi verdin genellikle usler cift olur boyle akare-b2 olacak sekilde degilse bunun cozumunu bende merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Ornegi oylesine mi verdin genellikle usler cift olur boyle akare-b2 olacak sekilde degilse bunun cozumunu bende merak ettim.

yok kardeş böyleydi yarın kitapçığı alıyım çözümünü söylerim
  • dogru.perfect.made in zaman
  • tolga0695 kullanıcısına yanıt
    2^41 sayısını moda göre çözersin.cevaplarda x vermişse 2^41 =1 (modx) oluyorsa 2^41-1 sayısı x e tam bölünür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalyuvasi

2^41 sayısını moda göre çözersin.cevaplarda x vermişse 2^41 =1 (modx) oluyorsa 2^41-1 sayısı x e tam bölünür

eyvallah sağolasın buda değişik yöntemmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.