Şimdi Ara

Bu tarz sarj makinalari kullanmak telefona zarar verir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bu tarz sarj makinalari kullanmak telefona zarar verir mi ?

Bir Çin sitesiden aldim bu urunu. 1 ayda geldi. Urunu evde kendisiyle gelen bir kabloyla sarj ediyoruz ve disarda da iPhone un kendi usb kablosunu takarak telefonu sarj ediyoruz. 2 defa sarj edebiliyor telefonu.

Bir zarari var midir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok zararı rahatça kullan
  • zararı olacağını sanmıyorum fakat yinede bir kaç denemede gözlemlemenizi öneririm fazla ısınma yada ekranda dokunma hassasiyetinde sıkıntı hissederseniz kullanmayın derim.
  • Ne kadara aldınız

• Aldiginiz site hakkinda link alabilirmiyiz bende almak isterim sarjli kiliftan daha iyi bence

• Ürün linkini paylaşabilirseniz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

http://dx.com/p/swpkpower-sw-a22617-rechargeable-2600mah-emergency-mobile-power-charger-blue-174042

@DrOetker

@gktgknk

@Joyeux

Paypalda 23 tl var benim paypal ile
    Nasil siparis edebilirim anlatirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

http://dx.com/p/swpkpower-sw-a22617-rechargeable-2600mah-emergency-mobile-power-charger-blue-174042

@DrOetker

@gktgknk

@Joyeux

Paypalda 23 tl var benim paypal ile
    Nasil siparis edebilirim anlatirmisiniz

Paypaldaki bakiye ile Yurtdisi siparis verilmiyor hocam. onayli kredi karti olan paypal ile alabilirsiniz.

• quote:

2 defa sarj edebiliyor telefonu.

siz 2 defa şarj edebildiniz mi yoksa sayısal değere bakarak mı söylediniz onu?

bende de benzer bir ürün var 2600 mah, ancak yalnızca %50 sini doldurabiliyor iphone'un.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

2 defa sarj edebiliyor telefonu.

siz 2 defa şarj edebildiniz mi yoksa sayısal değere bakarak mı söylediniz onu?

bende de benzer bir ürün var 2600 mah, ancak yalnızca %50 sini doldurabiliyor iphone'un.

sayisal degere bakarak soyledim. siz ne kadar zamandir kullaniyorsunuz. bir zarar verdimi ?

• 1 defa doldurdum henüz. ancak bir zarar vereceğini sanmam. neticede 5V 0,5A çıkış veriyor. verse bile garantiye yollarım diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 24 Nisan 2013; 22:25:35 >
  • Bu tip cihazları sadece acil durumlarda kullanmanızı tavsiye ederim, nihayetinde acil durum ürünleri bunlar sürekli kullanım için uygun değil. Arada "Acil" olduğunda kullanmak da cihazı bozmaz kanaatindeyim fakat eğer şarj olurken dokunmatik ekran sorun yaparsa bir daha kullanmayın.
  • Bende sorun yaşayacağını düşünmüyorum.Neticesinde yaşarsan bile söylediğin gibi verirsin garantisine,çokta takmamak lazım.
  • Aynısından babam almış iPhone 5 ile kullanayım mı diye soruyor bana. Ben pek sağlıklı bulmuyorum açıkcası bu tarz ürünleri. Yukarda bir arkadaşında dediği gibi sadece acil durumlarda kullanmak daha iyi olur sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin malı şarj cihazları;
    Daha geç şarj eder
    +
    Telefonun şarjı daha erken biter
    Başka da zararı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 25 Nisan 2013; 9:55:07 >
  • Birşey olmaz en fazla olucağı batarya normale göre birazdaha erken yıpranır
  • Forumda bu tip cin mali yan sanayi urunlerinin yansigina dair fotograflar paylasilmisti. Bende bu 10 liralik satj aletlerinden aldim, alet cok isiniyordu, fisten cekmistim. Biraz daha beklesem yanardi...

Ancak yine de harici sarj cihazinda bir problem cikmaz. Ancak Trde 45 liraya satilan bir model vardi. Pcnet ayin urunu demisti hatta. Bu tip bir cihaz kullanmak dahs iyidir diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 25 Nisan 2013; 10:08:55 >
  • Ürünü kullanırken dokunmatikte donma,kasılma,algılamama vs sorunları gözlemlerseniz yukarıda verilen tavsiyeleri dikkate almayı unutmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.