Şimdi Ara

Bu takımı yönetenlerden nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neymiş volkanin ailesine kufredilmis volkan hakliymis. Ulan bu volkan denen adamin binde birini kazanmayan hakemlerin tüm mac anasina sovuyorlar, hakem macin ortasında çekse gitse hakem hakli diyebilecek misin. Hadi futbolunda birak bi doktor hasta bana kufretti diye tedavi etmiyorum dese gider linç edersiniz.
    Simdi cikip diğer klüp yöneticilerinin sacmaliklarini ornek vermeyin onlar daha beter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 20 sene önce kendisine ana avrat sövülen maçta Serdar Çakman maçı yarıda kesip hakemliği bıraktığını açıklamıştı.
  • Volkan'a hak veriyorum ama asgari ücret alan işçilere anasına sövmekten daha beterini yapıyolar hergün, Fb taraftarı olmama rağmen Volkan-Emre'den nefret ederim. Sen şampiyon olduktan sonra eline mikrofonu aldıktan sonra koyduk m udersen ve daha niceleri adamlarda sana söver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Volkan'a hak veriyorum ama asgari ücret alan işçilere anasına sövmekten daha beterini yapıyolar hergün, Fb taraftarı olmama rağmen Volkan-Emre'den nefret ederim. Sen şampiyon olduktan sonra eline mikrofonu aldıktan sonra koyduk m udersen ve daha niceleri adamlarda sana söver.

Arkadaşım aradaki farkı anlayacak kadar zekanız yok mu sizin?gs taraftarı trabzon taraftarı fenerbahçe maçlarında hep bir ağızdan bile küfür etse bişey olmaz,ancak milli takım seyircisi yani kendi seyircisi karısına,10 aylık kızına küfür ediyor,bırakıp gitmesi normal değil mi sence?abdülkerim durmaz kendisi de söyledi ben her yerde küfür yiyordum ancak fenerbahçe taraftarı bana küfür edince soyunma odasında hüngür hüngür ağladım demişti,volkan şen de trabzon seyircisinden yediği küfür yüzünden ağlamıştı aradaki farkı anlayın artık kendi seyircinin sana küfretmesi bambaşka bişeydir,ayrıca volkan ve emre'den neden nefret ediyorsun?herkesden daha fazla fenerbahçeli oldukları için mi?sen melo yu da seviyosundur şimdi

• Fenerli görünümlü ultrAslan fan boyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozan Kütahyalı

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Volkan'a hak veriyorum ama asgari ücret alan işçilere anasına sövmekten daha beterini yapıyolar hergün, Fb taraftarı olmama rağmen Volkan-Emre'den nefret ederim. Sen şampiyon olduktan sonra eline mikrofonu aldıktan sonra koyduk m udersen ve daha niceleri adamlarda sana söver.

Arkadaşım aradaki farkı anlayacak kadar zekanız yok mu sizin?gs taraftarı trabzon taraftarı fenerbahçe maçlarında hep bir ağızdan bile küfür etse bişey olmaz,ancak milli takım seyircisi yani kendi seyircisi karısına,10 aylık kızına küfür ediyor,bırakıp gitmesi normal değil mi sence?abdülkerim durmaz kendisi de söyledi ben her yerde küfür yiyordum ancak fenerbahçe taraftarı bana küfür edince soyunma odasında hüngür hüngür ağladım demişti,volkan şen de trabzon seyircisinden yediği küfür yüzünden ağlamıştı aradaki farkı anlayın artık kendi seyircinin sana küfretmesi bambaşka bişeydir,ayrıca volkan ve emre'den neden nefret ediyorsun?herkesden daha fazla fenerbahçeli oldukları için mi?sen melo yu da seviyosundur şimdi

Ya kardeşim benim karakterim bunların karaktersizliğini çekmez, ayrıca adama derler ki sanane lan benim düşünce ve zekamdan ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.