Şimdi Ara

Bu takımı taşıyabilir miydim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten Irelia'yı severek oynuyorum.Kaybetsem de kazansam da zevk alıyorum.Ama bu maç benim içime çok oturdu.Ayrık ittiren benim TF olduğu zaman TP yi kullanıp takımımın yardımına da koşan benim.Ormanı da ben dönüyorum.Bir baron ejder almadığım eksikti onu da yaparsak tam olacak sanırım.

    O kadar yayıncı izliyorum.Bütün ince detayları öğreniyorum.Örnek vermek gerekirse;Manam bittiği zaman rakibimin lane de ortalıkta yokken hemen meyve ağacını kesip %10 %15 manamı dolduruyorum.Direkt lane pushluyorum.

    Oyunda uyguladığım zaman jungle dan gang bekleme gibi bir umudum kesinlikle yok.Dive yediğim halde adamları kesebiliyorum ama ondan sonra bu adamlar bir daha bana dive atmıyorlar.Mide ve bota ağırlık veriyorlar.Sonra ise böyle bir rezillik ortaya çıkıyor.Belki de suç bende vardır.Randuin alsaydım Critleri fazla yemezdim veya Koruyucu alsaydım.Rakibime birazcık da olsa psikolojik baskı yapardım.Bir süre çeşit alternatif yollar var.Kendimi suçluymuşum gibi hissediyorum.


    Bu takımı taşıyabilir miydim?



  • Oyun 30dk olmuş. Zaten karşıda yasuo varsa 30dkdan sonra direk alt f4 çek. 0/10 gidip 30dkdan sonra oyun taşıyan çok yasuo gördüm.

    + desteksiz oynamışsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxcyx -- 21 Mayıs 2018; 7:0:42 >
  • Psikolojik baskı ve İrelia hm.....







    Aklıma tanıdık birileri geldi şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle her maçı kazanamayız bu bir gerçek.

    Sanırım sup riven. O eloda adc pozisyon alma kite vs pek bilmeyeceğinden dolayı yanında da kimse yok. Muhtemelen karşı bu adamın üstüne yürüdükçe bu öldü.

    Lee kardeşimiz de giriş seviye bot galiba zaten 30 dk afk bıraksan 5-6k birikir sadece w ata ata asist kasmış galiba.

    Neyse top oynuyorsan kazanması diğer lanelere göre daha kolay o eloda. Tp falan boşver al tutuşturu adamdan önce 2 ol ve kes. Sonra gelince yine kes yine kes. Jung gelince onu da kes. Çıkma toptan 2-3 level fark at. Motor et önce rakibini. Kuleyi al vadiyi kes. Tek başına kesersin çok rahat jung falan çağırıp kendine iş çıkarma. Gank bile isteme bana gelme gerek yok falan dersin.

    Gank atamayıp gelince büyük minyonu çarpla alanlar falan oluyor bayağı kanser. Yine topa devam çık karşı ormanı totemle ve ormanda ne var ne yok al. Geleni kes. Bazen beyinlerini kullanıp 5 kişi geliyorlar gaza gelip girip ölme

    Tabii sana 5 kişi geldiklerinde değerlendirecek takım arkadaşların olmadığı için kaç inhiyi alana kadar sürekli topta gez. İnhiyi vermemek için sürekli sana gelmeye başlıyorlar. İster istemez diğer laneler itiyor. Zaten buraya kadar gelip zorlamaya devam edersen karşı çıldırıp rakibine flame yapmaya başlıyorlar.

    solo farkı bizim koç rep falanlar.

    Dağ ve alev ejderi olduğunda git sen al. Birilerinden beklersen daha çok beklersin. Yönlendirmeye çalış. Tabii adamlara ölmeyin beyler kule altı kalın arkadaşlar gibi şeyler söyleme sakın. Kavga eden varsa sakince konuş. Biri kill alınca gaz ver gj wp falan yaz şımart.

    Çok kastıysan genelde lafını dinliyorlar beyler gelin hadi baron alalım de. Build tavsiyesi verme, rünleri hakkında yorum yapma. Motor olmuş gold vermeyenleri sal sevinsinler.

    Son olarak split yapacağım diye takımı yalnız bırakıp tf kaybettirme 5v1 alamazsın çok büyük olasılıkla cüneyt arkın olmaya gerek yok.
  • takımın çöpmüş bana taşıyamaman normal gibi geldi
  • Skorlar pek bir şey ifade etmiyor aslında da, yine de skorlara bakıp konuşacak olursak kazanılmayacak bir maç gibi durmuyor.

    Nihayetinde ne kadar iyi olursan, o kadar zor maçları taşırsın.
    Kazanamayacağın maç yok.


    İstisnai olarak, takım arkadaşının motivasyonunu tamamen kaybedip hiç kimseyle iletişim kuramayacak hale geliyorsa, işte o istesen de kazanamayaacağın maçlardan biri.
  • Ben silver 5 ten gold 3 e kadar adc oynayarak çıktım. Çoğunlukla caitlyn, haricinde jinx oynadım. Lanede sadece farm yaptım. Dakika 20 de 170-180 farmı bulmaya çalıştım. Ondan sonrası çok kolay oluyor. 3 item çıktıktan sonra rahat kite yapabildiğim için farm farkından dolayı rahat taşıdım oyunu hep. Toptan taşımak zor oluyor bu yüzden adc öneriyorum sana. Supportun ne kadar kötü olursa olsun dediğim farma ulaşınca caitlyn ile statik, bombardıman ve pasifin varken rakip mide veya adc nin tek vuruşta %50-60 canını alabiliyorsun.

    Birkaç oyun dene derim.
  • dostum takıminda 2 den fazla feeder,kolsuz varsa sen istersen faker ol. o oyunu kazanamazsin. zaten belli bir yerden sonra adc si iyi olan oyunu kazanıyor. senin o ligden çıkman için herkesi oyun başında susturup, erken oyunu domine eden şampiyon alman gerekiyor. al ormana kha veya mide fizz. rahat rahat dia 5 olursun. mesela ben fizz ve morg mid ile dia olmuştum. dia 5 ten sonra ciddi anlamda mekanik, refleks, yetenek ve oyun bilgisi gerektiriyor. o yüzden dia 5 ten yukarı çıkamadım hiç yetenek katiliyim çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanbal -- 23 Mayıs 2018; 11:53:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı senin durumundaydım silver 2 deydim aşırı çöp saçma sapan tiplerle oynuyordum bronz adamlar geliyor kazanınca 14 lp alıyordum. ne yaptım biliyor musun sadece sup oynadım hakkını vererek oyna hızlıca yükselirsin şuan gold 1 im yakında plat olucam.kaybettiğin oyunda takımında sup yok trollemiş adam adc işlevsiz kalmış sonuç bozgun normal yani çok bu tarz oyunlar oynadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 23 Mayıs 2018; 17:37:47 >
  • Her oyun boyle oynarsan gold olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya abi karşıma bir adam geldi adam 27dk da 74minyon kesti fizz oynuyordu. Yaptığı tek şey r q e w ve adam maçı kazandı. Ben 25dk 240 minyon kesitiğim maçı kaybediyorum adam 60minyon kesiyor maçı kazanıyor

    Edit
    Bu takımı taşıyabilir miydim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eutropius Irmengard -- 23 Mayıs 2018; 20:51:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.