Şimdi Ara

Bu takıma ZİCO gibisi uzun zaman gelmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Carlos Alberto Parreira
    Sebastião Lazaroni
    Todor Veselinović
    Otto Barić
    Joachim Löw
    Rıdvan Dilmen
    Mustafa Denizli
    Werner Lorant
    Oğuz Çetin
    Cristoph Daum
    Arthur Zico
    Luis Aragones
    tekrar Cristoph Daum

kalınla belirtilen adamlar dışında gitmesine üzülülen kaç tane teknik direktörümüz oldu.
    gerçek şu ki teknik direktör konusunda başarısızız.

Zico döneminde;
    Türkiyede tüm maçlarda iyi performans vermesekte hücum futbolunu seven bir takımımız vardı.En azından derbilerde su bile vermiyorduk rakibe.
    Avrupada müthiş işler yapıp finalist olan Chelsea'yi az kalsın eleyebilirdik(stamford bridge'de ezmiştik ama futbolun adaleti yoktu)
    Takım oynadımı keyif verirdi izleyicisine şimdi ise 1,2 atıp üzerine yatan takım olduk resmen.Oynanan oyun keyif vermiyor.Eğer rakip açık verirse kontralarda Gençlerbirliği maçındaki gibi farklı skorlar alıyoruz şimdi.

Geçen seneki Performansta kimse Aykut Kocaman demesin Alex elini taşın altına sokmasaydı 28 gol 15 asistlik insanüstü performans koymasaydı o başarı gelmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: G0T

quote:

Orijinalden alıntı: shooter1

1996'dan beri teknik direktörlerimiz:
    Carlos Alberto Parreira
    Sebastião Lazaroni
    Todor Veselinović
    Otto Barić
    Joachim Löw
    Rıdvan Dilmen
    Mustafa Denizli
    Werner Lorant
    Oğuz Çetin
    Cristoph Daum
    Arthur Zico
    Luis Aragones
    tekrar Cristoph Daum

kalınla belirtilen adamlar dışında gitmesine üzülülen kaç tane teknik direktörümüz oldu.

Zico döneminde;
    Türkiyede tüm maçlarda iyi performans vermesekte hücum futbolunu seven bir takımımız vardı.En azından derbilerde su bile vermiyorduk rakibe.
    Avrupada müthiş işler yapıp finalist olan Chelsea'yi az kalsın eleyebilirdik(stamford bridge'de ezmiştik ama futbolun adaleti yoktu)
    Takım oynadımı keyif verirdi izleyicisine şimdi ise 1,2 atıp üzerine yatan takım olduk resmen.Oynanan oyun keyif vermiyor.Eğer rakip açık verirse kontralarda Gençlerbirliği maçındaki gibi farklı skorlar alıyoruz şimdi.

Geçen seneki Performansta kimse Aykut Kocaman demesin Alex elini taşın altına sokmasaydı 28 gol 15 asistlik insanüstü performans koymasaydı o başarı gelmezdi.

Geçen seneki başarıda Aziz Yıldırım faktörünüde unutma.

geçen sene aziz yıldırım tt arenadaki maçı da mı satın aldı?
    hiç derbi kaybetmedik ve ikili averajla şampiyon olduk. saçma sapan konuşmayın lütfen.

keşke zico geri dönse...

• quote:

Orijinalden alıntı: adt1

quote:

Orijinalden alıntı: G0T

quote:

Orijinalden alıntı: shooter1

1996'dan beri teknik direktörlerimiz:
    Carlos Alberto Parreira
    Sebastião Lazaroni
    Todor Veselinović
    Otto Barić
    Joachim Löw
    Rıdvan Dilmen
    Mustafa Denizli
    Werner Lorant
    Oğuz Çetin
    Cristoph Daum
    Arthur Zico
    Luis Aragones
    tekrar Cristoph Daum

Zico döneminde;

Geçen seneki başarıda Aziz Yıldırım faktörünüde unutma.

geçen sene aziz yıldırım tt arenadaki maçı da mı satın aldı?
    hiç derbi kaybetmedik ve ikili averajla şampiyon olduk. saçma sapan konuşmayın lütfen.

keşke zico geri dönse...

Anca okadar düşünebiliyorlar

Evet Zico devri bizim için Krallık devriydi , O adam bugün gelcem dese aykutun 3 katı fiyat istese çıkıpda hiç bir fenerli demezki okadar para verilir mi diye öpüp baş tacı yaparlar.

Keşke gelse .

• Katılıyorum Aziz Yıldırım'ın inadı yüzünden kaybettik adamı. Hele havalimanindaki tek basına gidiş görüntülerini hiç unutamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zico'nun tekrar gelmesini çok isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Katılıyorum Aziz Yıldırım'ın inadı yüzünden kaybettik adamı. Hele havalimanindaki tek basına gidiş görüntülerini hiç unutamıyorum.

asıl ayıbı taraftrar olarak bız yaptık zaten.lugano nasıl gonderıldıyse zıco da oyle gonderılmelıydı
  • Zico neden ayrildi fenerden? Gercek sebep

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Zico neden ayrildi fenerden? Gercek sebep

Şampiyonluk kaçtı, malesef Avrupa başarısını pek önemsemedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Katılıyorum Aziz Yıldırım'ın inadı yüzünden kaybettik adamı. Hele havalimanindaki tek basına gidiş görüntülerini hiç unutamıyorum.

asıl ayıbı taraftrar olarak bız yaptık zaten.lugano nasıl gonderıldıyse zıco da oyle gonderılmelıydı

Oda var tabi. Zico fenerbahçeyi çok sevmişti. Tarihimizin en büyük başarısını yaşatan adama gereken degeri vermedik

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Zico neden ayrildi fenerden? Gercek sebep

yönetici, teknik adamlığa; teknik adam yöneticiliğe soyunmamalıdır.

aziz yıldırım ile anlaşmazlık yaşamıştı.
  • quote:

quote:

quote:

Oda var tabi. Zico fenerbahçeyi çok sevmişti. Tarihimizin en büyük başarısını yaşatan adama gereken degeri vermedik

Şuan nerde ne yapıyor o adam? Keşke gelsede kurtulsak Kocaman'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

quote:

quote:

quote:

Yoo neden kurtulalımki Zico T.D Aykutta yardımcısı olsun az şey yapmadı Fenerbahçe için(futbolcu olarak).Ayıp etmememiz lazım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

quote:

quote:

quote:

Irak milli takımını çalıştırıyor

•  Bu takıma ZİCO gibisi uzun zaman gelmez
  • lucescu lucescu lucescu

• Zico Büyük maçların adamıydı..

Örn: Derbiler ve Avrupa maçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

lucescu lucescu lucescu

Sayılan isimlerin hepsi yalan Lucescu gerçek, Fenerbahçeye Lucescu lazım.

keşke gelse keşkee.
  • Keşke lucescu gelse ama shaktar bırakırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Bu takıma ZİCO gibisi uzun zaman gelmez

vay be.
  •  Bu takıma ZİCO gibisi uzun zaman gelmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.