150-200 ytl eder, 28. evrene göre oldukça iyi kademelerin var, zaten sıralaman da iyi
nihayet ogameden anlayan biri çıktı.teşekkürler mc grady.
filosuz bi işe yaramazmış diyenler var.siz ogameden anlasanız bu madenle günde kaç k ha kaç kom basılacağını bilirdiniz.
ben bu kademeleri bu hale getirmek için 8 ayımı verdim.28 . evrende böyle kademeleri olan en fazla 5 kişi vardır.ben filo basmaya başlasam 15 günde ilk 100 de oluırum.ama bence ogameyi bilen anlayan önce kademeleri yapar sonra filo basar.
bu hesaba 20 milyon vereceke adamın afedersiniz ama anlını karışlarım.
20 ytl nakit
20 ytl ye git 38 evrende hesap al sen.1k lık.
bu hesap 275 k lık.
quote:
Orjinalden alıntı: cumhurtk
nihayet ogameden anlayan biri çıktı.teşekkürler mc grady.
filosuz bi işe yaramazmış diyenler var.siz ogameden anlasanız bu madenle günde kaç k ha kaç kom basılacağını bilirdiniz.
ben bu kademeleri bu hale getirmek için 8 ayımı verdim.28 . evrende böyle kademeleri olan en fazla 5 kişi vardır.ben filo basmaya başlasam 15 günde ilk 100 de oluırum.ama bence ogameyi bilen anlayan önce kademeleri yapar sonra filo basar.
bu hesaba 20 milyon vereceke adamın afedersiniz ama anlını karışlarım.
ben filo mevzusunu kendi açımdan söyldim çünkü ben günün bi çok bölümü online olamadğım için filosuz olmazdiye yoksa senin hesap çok güzel hayranım ona diyeceğim yok
TEŞEKKÜR EDERİM.SAVUNMALARI UNUTMUŞUM.ANA GEZEGEN :10KROK. 5 K LAZER.30PLAZMA.
SOMLER 3K ROKET.20 ŞER PLAZMA.
1 ytl beden
quote:
Orjinalden alıntı: cumhurtk
TEŞEKKÜR EDERİM.SAVUNMALARI UNUTMUŞUM.ANA GEZEGEN :10KROK. 5 K LAZER.30PLAZMA.
SOMLER 3K ROKET.20 ŞER PLAZMA.
savunma varsa iyimiş benim içinde sorun yok ben savunmada 0 sanıyodum
Bu hesabuın satılık olmasının sebebi bir sabah uyandığında muhteşem filonun dağılmış olduğunu görmen olabilir mi acaba? Belki de o yüzden filon yoktur.
cypherda 21gb nakit war 57 lvl rouge war onu werebelirim?
quote:
Orjinalden alıntı: TIGERSHARK
1 ytl beden
hasbi kardeşim ben satıyorum demedim zaten.sen her binacılık madencilik yapanı filosu dağılmış korkak insanlar zannediyorsan senin oyun hakkındaki bilgilerinden şüphelenirim.
Yok, yanlış anladın. Ben yaklaşık 1 sene önce böyle bir olay üzerine oyunu bırakıp hesabımı devretmiştim, ondan diyorum
Zaten oyunu çok iyi biliyorum diye bir iddiam da yok. Ama bir zamanlar 2. evrende ilk 200 içindeydim. Ta ki 1. evrende Emperor filomu dağıtana dek. Ondan sonra bütün evrenlerde bıraktım oyunu.