Şimdi Ara

Bu spoileri arıyorum arkadaş veya benzerini?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu spoileri nasıl temin edebilirim ve bana kaça patlar, mersindeyim.

http://www.stxstyling.co.uk/StxStyling/Cars/showit.php?pnum=678

Saygılar ...

• İstanbulda her fiberci bunu yapabilir..

Fotoğrafın bir çıktısını ustaya gösterirseniz,işçiliği de düzgünse aynısını ortaya çıkarabilir
    Ama malesef Mersin hakkında bir bilgim yok :)
  • internette mod sitelerinde gezinirsen aynısını bulursun yada yaparlar kargo ilede sana ulaştırabilirler
  • Eğer İstanbuldaysan Aksarayda Küçüklanga caddesinde bir tunıng dukkanı var.Fotografını goturursen sana bırkacgun ıcınde yapar.Tahmınım 100-150 ytl ye malolur(boyalı hali)
  • bildiğiniz güvenilir bi mod sitesi varmı acaba?
  • paşatuning
    quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

bildiğiniz güvenilir bi mod sitesi varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

Arkadaşlar bu spoileri nasıl temin edebilirim ve bana kaça patlar, mersindeyim.

http://www.stxstyling.co.uk/StxStyling/Cars/showit.php?pnum=678

Saygılar ...

Mersin otogarının karşısındaki aksesuarcılara sordun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 19 Kasım 2007; 11:15:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Otogarın karşısında mermerler otoaksesuara uğradım. Satıcı bana onun kalıbının olmadığını ve yeni kalıp dökülüncede pahalıya çıkacağını söyledi, öyle diyince bende üstüne gitmedim
    fazla pahalıya mal olmasın istiyorum.
    Birde bunların montajı nasıl yapılıyor? Kabutu delmezler sanırım.
  • Spoiler takmanın performansa ne gibi etkisi var?
    Sadece süs mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Spoiler takmanın performansa ne gibi etkisi var?
    Sadece süs mü?

Billdiğim kadarı ile: Performasn amaçlı olanlar aracın arkasında aerodinamik bir yapı oluşturarak sürtünmeyi azaltır ve aracı daha fazla yere yaklaştırır. Ancak arkadaşın istediğinin pek bir faydası olmaz sağdece görünüm amaçllı.
  • Ben beenmedim hiç, orjinal spoilerı daha güzel Corsanın.
  • sadece süs için istiyorum spoileri. Buna benzer başka bir spoilerde olabilir. Adanayada yakınım, orda bildiğiniz bi yer varsa gidebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabaci_58

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Spoiler takmanın performansa ne gibi etkisi var?
    Sadece süs mü?

Billdiğim kadarı ile: Performasn amaçlı olanlar aracın arkasında aerodinamik bir yapı oluşturarak sürtünmeyi azaltır ve aracı daha fazla yere yaklaştırır. Ancak arkadaşın istediğinin pek bir faydası olmaz sağdece görünüm amaçllı.

Spoiler (Rüzgarlık veya arka kanat) altından ve üstünden akan havanın hız farklarından dolayı araç üzerindeki hava basıncını arttırır. Yani aracı yere daha kuvvetli bastırır. Bu de yol tutuşunu artırır.

Negatif etkisi ise yakıt tüketimini arttırmasıdır.
    Süs değildir, tamamen yol tutuş ve güvenlik amaçlıdır. Bedeli de yakıt artışıdır.

Üretici firmanın çeşitli testler ve hesaplamalardan sonra taktığı, ürettiği rüzgarlıklar kullanılmalıdır. Bunlar araca en uygun ve güvenlik-yakıt tüketimi oranını en optimal etkili olanlardır.

Kafamıza göre veya sırf hoş görünüyor diye aracın sürüş dinamiklerini bozacak rastgele kanat-rüzgarlık takılmamalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 21 Kasım 2007; 14:44:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.