Şimdi Ara

Bu soruyu yanlış yapmışsınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hadesmania

kardeş nasıl çıkmıyor taş evlerin dışına taş süslemeler yapılıyor o da maliyeti artırıyor işte. parça bütünlüğüne baktığın zaman taş evlerin pahalı olması ile taş süslemenin alakası olmasa neden o bilgiyi orada versin ki ?

taş evlerin dışına taş süslemeler yapılıyor o da maliyeti artırıyor parçada böyle bir şey yok parçada
    taş evlerin maaliyeti ahşap evlere göre fzladır diyo süsleme zaten opsionel bir şey neden onu negatif anlamlı olarak verin ki parçada

neyse sonuçlar açıklanınca görürüz :D
  • thereisnoway kullanıcısına yanıt
    şöyle bir şey var bunu sizde biliyorsunuz: her şık paragrafta açık açık yazıyor olsa o zaman türkçe testi çözmek kelime bulma oyunu gibi olurdu. yukarıda yazanı şıklarda arar, hangisinden bulursak işaretlerdik. Yorum yapmamız gerekiyor ve o paragraf hakkında ufacık bir yorum yapsanız dahi çıkmaz dediğiniz sonuç çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

quote:

kardeş nasıl çıkmıyor taş evlerin dışına taş süslemeler yapılıyor o da maliyeti artırıyor işte. parça bütünlüğüne baktığın zaman taş evlerin pahalı olması ile taş süslemenin alakası olmasa neden o bilgiyi orada versin ki ?

taş evlerin dışına taş süslemeler yapılıyor o da maliyeti artırıyor parçada böyle bir şey yok parçada
    taş evlerin maaliyeti ahşap evlere göre fzladır diyo süsleme zaten opsionel bir şey neden onu negatif anlamlı olarak verin ki parçada

Sonuclar aciklansa dahi dogru cevabi asla ogrenemeyecegiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

quote:

quote:

Sonuclar aciklansa dahi dogru cevabi asla ogrenemeyecegiz..

tahmin ederiz ama biri full bekliyoda 1 yanlışı varsa falan öyle öyle buluruz bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Tas evlerin pahaliligindan bahsediyodu paragrafta

tamam işte soruda ise süslemelerin pahalılığından bahsediyor

birde metu-ce bende ilk yalnız 4 yapacaktım sonra dedim süsleme çok gerekli bir şey zaten değil millet pahalıysa neden yapsın yani süsleme olsada olmasada taş evleri yapmak daha zahmetli ve pahalı

Soruyu ve öncülleri tam hatırlamıyorum ama cevaptan eminim cevap yalnız III olacak
  • Bende takıldım o soruda.Bence gereksiz irdelemissin soruyu.Pahalı olan şey suslemeli tas evlerdi.Böyle verildiguni hatirliyorum cümlenin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.