arkadaşlar benim sorunum çok büyük.Sitemin 87 sayfası googlede kayıtlı ama arama esnasında sitem çıkmıyor.30 sayfa geçiyorum ama hiç göstermiyor.Anlamıyorum neden? Lütfen yardım edin.Ne olmuş olabilir.Sitenin hitleride iyi... ama neden böyle oluyor.Bu sorunu çözen arkadaşa elimden gelen herşeyi yapmaya çalışırım.Yeterki bu sorunu halledelim...Lütfen....
taglarını iyi seçmen lazım ayrıca hitlerle de alakalı değil üstlere çıkmak diğer sitelerinde sana link vermeleri önemli
ne yapabiliriz bana onu söyleyin lütfen...
Sitenizin ana sayfasında maalesef hiç yazı bulunmuyor. Google robotları anasayfada bulunan yazılara göre indexleme yapıyorlar. Bu nedenle sitenizin arama sırasında çıkmaması çok doğal. Ana sayfanıza (hangi kelimeler arandığında çıkmasını istiyorsanız onların da bulunduğu) bir yazı eklemenizi tavsiye ediyorum.
saol bunu deneyecem umarım olur...
Biraz PR(pagerank) ye ihtiyacın var. PR = backlink
Umarın 2 hafta içinde yapılacak güncellemede iyi bir değer alırsın.
ve bir ROBOT.TXT hazirlayip sitenin root una atmani tavsiye ederim.. Bu islem GoogleBot un sayfayi kolayca indexlemesine yardimci olacaktir. Ayrica Robot.Txt dosayana asagidaki kodu eklersen Mail calan Ajan robotlarinida engellemis olursun