Şimdi Ara

BU SORUN NE OLABILIR ?YARDIM LUTFEN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 GB LIK KINSTON HAFIZA KARTIM VAR BIR IKI YENI OYUN ATTIM TELEFONA YUKLEDIM SONRA MENUYE GIREMEZ OLDUM TELI RESETLEDIM BU SEFER MENUYE GIRDIM OYUNLARA BAKTIM NE YENI YUKLEDIKLERIM NEDE ESKILERI VAR SADECE ESKILERDEN BIR OYUN GOZUKUYOR YUKLEDIGIM OYUN TELEFONLA UYUMLU OLMAYABILIR DEMISTI COZUM YOLU BILEN VARSA MEMNUN OLCAM TELEFON N90

• quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

1 GB LIK KINSTON HAFIZA KARTIM VAR BIR IKI YENI OYUN ATTIM TELEFONA YUKLEDIM SONRA MENUYE GIREMEZ OLDUM TELI RESETLEDIM BU SEFER MENUYE GIRDIM OYUNLARA BAKTIM NE YENI YUKLEDIKLERIM NEDE ESKILERI VAR SADECE ESKILERDEN BIR OYUN GOZUKUYOR YUKLEDIGIM OYUN TELEFONLA UYUMLU OLMAYABILIR DEMISTI COZUM YOLU BILEN VARSA MEMNUN OLCAM TELEFON N90

Evet malesef benim de başıma geldi böyle bir iki kere. Tek çözüm hafıza kartının biçimlendirilmesi. Ki özellikle o oyun veya program, temayı her ne ise hafıza kartınıza kurdunuzsa ve böyle bir olay yaşıyorsanız dediğim gibi tek yol hafıza kartının yeniden formatlanması. Aman içindeki bilgilerinizi bir yere yedekleyin ondan sonra format atın. Ama malesef hafıza kartına kurulu olan diğer her eşyi yeniden kurmak zorunda kalacaksınız.
    Quad-core 1.6GHz ARM Cortex-A9 processor, Mali-400MP GPU, Exynos chipset // 1080p // 8Mp with Led Flash // Android OS, v4.1.2 //S Pen stylus//Wi-Fi 802.11 a/b/g/n// 5.5 '' Super AMOLED HD Screen // 16GB // 2 GB Ram

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.