Şimdi Ara

Bu Sorun Nasıl Çözülür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Arkadaşlar Şimdi Ben Oyuna Giriorum Oyunda Böyle Bozuk Görüntü Başlıklı C:WINDOWS system32 ddl
    Fln Yazıo Sonra Böyle Yerler Mavi Beyaz Fln Oluo Stealth Basınca Böyle Basarken Oldugum Yer Beyaz Oluo Glacier 27 Skilli Atarken Adam Böyle Bembeyaz Bişi Gidio Görüntü Bozuluo Anlıyacağınız Bu Sorun Nedir Ve Nasıl Çözülür Lütfen Yardım Edin.

• Aynı sorun 1-2 gündür bendede vardı format atcaktım ztn oda bahane oldu attım düzeldi
  • Format Atınca Düzelir Yani Bende Atıyım İnş Düzelir..
  • Knightı silip yüklesek olur mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Escoteric

Knightı silip yüklesek olur mu ?

Denedim Olmuyor.
  • Aynı sorun hala devam ediyor bende format attım yarım saat fln herşey normaldi simdi yine o beyaz beyaz kareler cıkmaya basladı Sanırım son patchde bişi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 26 Ocak 2008; 11:13:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Aynı sorun hala devam ediyor bende format attım yarım saat fln herşey normaldi simdi yine o beyaz beyaz kareler cıkmaya basladı Sanırım son patchde bişi var

Nasıl Geçicek Bu Sorun YaEğer Yeni Patch den Se PATCH İSTERİZZ Yeni Patch Gelmesinimi Beklicez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Epidemic__ -- 26 Ocak 2008; 11:21:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    2 gün önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YARDIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.