Arkadaşlar Lütfen yardım Edin İnterneTiM 1+ AYdırKi GüNün En OneMLi SaatLErİ OgLeN 1 Le Aksam BAzen 10 Bazen 11 E KaDar SüreKLi Çok YawAŞ BağLanTı DoNaN HatLarDa Hep KopMaLaR OLaN BiR inTeRNeTiM Var 1024 SınırLı kuLLanıyorum BeNiM inTernETim NeDen SoRuNLu 1 AYı GeçTi KafAYı YEmek üZeReYim. Kotaya Baktım 1 Gb BiLe OlMamıŞ BaşkalaRı 4gb 5gb SınırSız Sorunsuz Download Yaparken BeN 1 Gb BiLE yapamıyorum SüreKli İNternetin Donmasından Ve Hızın Çok Ama çokkkk Düşük oLLmasından Ben Ne YApacagım KAfayı YEdim yaaa :((( günde Modeme 40 KeZ ResET atıyom. İp Adresi DeğiŞirde BELki Biraz düzelir diye. Speed.test.ttnet.tr Den Hız TESTi yApyıom İnternet o kadar Yawaşki Sonuc gelMiyor :( Allah ım kafayı yiiycem :( Ltfn yardım edin
dostum büyük ihtimalle aynı sorunu paylaşıyoruz.Bne üsküdarda oturuyorum gece 1 e kadar benim gibi birçok arkadaş online oynıyamıyor ve sayfalar geç açılıyor ,destek hattı denen yerdeki adamlar bu sorunu çözemiyor lar.Sorun pinglerimizin çok yüksek olması gece 11 den sonra bazen gece 1 den sonra düzeliyor .