Şimdi Ara

bu sorumunu çözebilcek birisi varmıdır acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler gta sanadres onlıne de serverde ban yedım ama bir türlü tekrar yeni hesab açıp giremıyorum bir sürü çeşitli ıp değişirici program kurdum tüm ülkeleri denedım hiç biri olmadı defalrca modemı restledım gene olmadı normal bi isim yazıp grıyom server closled demekte ne yapıcam beyler defalarca ıp değiştirdim olmadı komşudan wifi istedım onun neti ile denedım gene aynı ne yapıcam beyler

• Log kayitlarini silmeyi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü-Min

Log kayitlarini silmeyi deneyin

onu nerde bulup sılebılırım
  • Oyun klasörü icindedir muhtemelen, internet tarayiciniza gta san andreas log silme yazarsaniz gerekli adimlar karsiniza cikacaktir

• Ip ban var birde kalici bann var seninki kalici bann format atinca sorun duzeliyor yani bu demek oluyorki sisteme gizli dosya atiyor baglanacagin sw bunu gorup iceri almiyor bu dosyayi kaldirmak yada degistirmek lazim internetten sinirsiz bann kaldirma yazarsan istedigini bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 10 Mart 2016; 11:06:31 >
  • o kalici banlarda loglarda tutuluyor loglari silmen yeterli format atmana gerek yok

• edit arkaşlar modemı değiştirdim gene olmadı şimdi dediklernize bakıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mü-Min kullanıcısına yanıt
    Format at demedim ki sadece dosyayi bulup silmen yada degistirmen gerekiyo dedim senin dedigin basit yonden her kalici bann i cozmez oyunun nasil sistemi oldugunu bilmiyoruz genel cozum onerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Format at demedim ki sadece dosyayi bulup silmen yada degistirmen gerekiyo dedim senin dedigin basit yonden her kalici bann i cozmez oyunun nasil sistemi oldugunu bilmiyoruz genel cozum onerdim.

arkadaşlar oncelıkle ınternnete gta s.a log sılme dıye bırsey bulamamdım siz tarif edebilrmisiniz acaba denemedım ıp değişirici program kalmadı modemı değiştirdim olmadı defalrca resledım gene olmadı siz gösterirmisiniz oyunun içindeki log ları silmeyi lütfen
  • Google sinirsiz bann kaldirma yaz programlar olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Google sinirsiz bann kaldirma yaz programlar olmali.

yok hocam ya ben bulamıyorum oyunu komple kaldırıp tekrar kurdum az evvel gene olmadı
  • updullah [:o gidicem yeni pc alıcam en sonunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.