Şimdi Ara

Bu sorulara cevap arıyorum=

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) Sitedeki kulalnıcı seviyelerini nasıl ayarlıyacağım ftp den.Onlara istediğim rengi vereceğim.
    2-) Siteye son kayıt olan kullanıcının ana sayfada aşağıda yanına işte .................. yazı yazmak istiyorum onu nasıl yapacağım.
    3-) Sayfanın istediğim yerine istediğim html veya başka reklam banenerlerini nasıl koyacağım ftp den?

Bu 3 sorunun cevabı çok önemli arkadaşlar ilginizi esirgemezseniz sevinirim.Şimdiden kucak dolusu teşekkürler.

• Peki siten ne. yani hangi hazır sistemi kullanıyorsun. Sisteme göre Farklılık gösterir.
  • phpBB kullanıyorum.
  • yokmu cvp verecek beyler ?
  • 1. Kullanıcı Seviyelerini admin panelinden sol menuden secerek yapıyosun.
    3. kullandığın tema nın içinde overal_header üst taraf için overal_footer de alt kısım içindi yada tam tersi deneyerek görebılırsın tam hatırlamıyorum dosya isimlerinin yazılısı böyle değildi sanırım buna en yakın olanlaraı sec zaten bu ısımde baska dosya yok.
    2. demek istediğini anlamadım
  • arkadaşım yeniyim nasıl olacak tam anlayamadım? o 2 sorunun cevabındaki dosyayı nasıl bulacağım.tam olarak yazarsan nerde olduğunu sevinirim
    ayrıca kulalnıcı seviyelerini ftpden ayarlamak istiyorum yani onlara renk ve yeni kulalnıcı seviyesi eklemek istiyorum.kulalnıcılara renk admin panalinden yapılmıyor.
  • ftp den forumun bulunduğu klasörde THEMES adlı klasörü bul eğer eklenti bi forumun yoqsa Subsilver olması lazım tam hatırlamıyorum opnun içine gir ordan İNCLUDES adlı klasör olması lazım ezbere yazıyorum bu nedenle harf oynamaları olabilir. ordan ovarel_footer.php adlı php dosyasına ekleyeceğin banner in kodlarını yaz veya ne eklıceksen kodları yaz sonra dosyayı kaydet. eğer forumun ust kısmına eklıyeceksen kodlar overal_header.php ile oynuyacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim. diğer soruların cevabı nasıl olacak_?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.