Şimdi Ara

Bu soru FuLLHD ekran kullanan arkadaşlara.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yılın sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum. Muhtemelen 1080p 21" veya 23" ekran alcam(bu arada bu sözün doğru kullanımı nasıl oluyor?(alcam, alıcam, alıjam???) . Soru kısmına gelelim. Bütçem fazla değil. Fusion sistem toplayabilirim. 720p olarak açtığımda ekran FuLLHD olduğu için bulanık gözükmesi gibi bir durum söz konusu ama ekran boyutları çok büyük olduğu için görüntü ne kadar bulanıklaşır. Acaba FuLLHD ekran kullanan arkadaşlar 720p orta ayarlarda oyunları denebilir mi? Çözünürlük düşünce görüntü ne kadar bulanıklaşıyor. Eğer çamur gibi olursa beklerim ama öyle ahım şahım bozukluk yoksa fazla para vermek istemiyorum. SS'ler ile desteklenirse çok güzel olur.

• Orijinalden alıntı: NoDoubt675

Beyler yılın sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum. Muhtemelen 1080p 21" veya 23" ekran alcam(bu arada bu sözün doğru kullanımı nasıl oluyor?(alcam, alıcam, alıjam???) .
    alacağım olmalı
    almak fiilinin gelecek zaman 1. teklik şahıs çekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 14 Mart 2013; 15:22:35 >
  • Orijinalden alıntı: pegasus1881

Orijinalden alıntı: NoDoubt675

Beyler yılın sonuna doğru sistem toplamayı düşünüyorum. Muhtemelen 1080p 21" veya 23" ekran alcam(bu arada bu sözün doğru kullanımı nasıl oluyor?(alcam, alıcam, alıjam???) .
    alacağım olmalı
    almak fiilinin gelecek zaman 1. teklik şahıs çekimi

Bende öyle düşünmüştüm ama chrome hatalı buldu. Hocam soru hakkında bir fikrin var mı?
  • oncelıkle sunu soylıyım lcdler sabıt cozunurluge gore yapılır dogal cozunurlugunun altı ve ustundekı her goruntu bozularak verılır
    kendı tecrübemi aktarayım 23 1920x 1080 monıtor kullanıyorum ekran kartının yetmedıgı oyunlarda 1366x 768 gıbı bır cozunurluge aldıgımda grafık kalıtesındekı bozulmayı gorebılıyorum muhtemelen sende gorursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 14 Mart 2013; 15:29:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.