Şimdi Ara

Bu sitede ifade özgürlüğü kesinlikle hiç yok.Katılanlar like

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
5
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
357 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Begenmedikleri her şeyi kaldırıyorlar.Özgürlük bu dünyada en önemli şeydir.Katılanlar like
    Bu gönderi de hoşlarına gitmedigi için kaldırabilirler. Buna benzer başka bir site bilsem gidecem de.Yok ki.Adamlar yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Özgürlük"

• Gece uzaklaştırman hazır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmıyorum. Şimdiye dek yöneticiler kural dışı olmadığı halde konuları silmedi mi sildi. Eğer gerçekten bir durum yoksa desteğe yazıyorsun konunu açıyorlar. Her konusu kapatılan başlıyor ağlamaya.

Ha birde bu ağlayanlar konusu tutulunca ağlıyorlar sadece. Konu açıp kimse sallamayınca ses etmiyorlar.
  • Tam aksine fazlasıyla var bu sitede hz Muhammede saydıran da var Atatürk e giydiren de var erdoğana zaten sabah akşam kulağını çınlatıyorlar kısacası özgürlük var bence

• İfade özgürlüğünden ziyade kendini ifade etme yeteneği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Tam aksine fazlasıyla var bu sitede hz Muhammede saydıran da var Atatürk e giydiren de var erdoğana zaten sabah akşam kulağını çınlatıyorlar kısacası özgürlük var bence

Özgürlük var ama az var. Burda ateizmle ilgili konu açamazsın mesela. Dinlere hakaret etmesen dahi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İfade özgürlüğü olmasaydı şu an bu konun çoktan silinmişti.
  • Özgürlük newyorkta bir heykelin adıymış sadece hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

Katılmıyorum. Şimdiye dek yöneticiler kural dışı olmadığı halde konuları silmedi mi sildi. Eğer gerçekten bir durum yoksa desteğe yazıyorsun konunu açıyorlar. Her konusu kapatılan başlıyor ağlamaya.

Ha birde bu ağlayanlar konusu tutulunca ağlıyorlar sadece. Konu açıp kimse sallamayınca ses etmiyorlar.

" Şimdiye dek yöneticiler kural dışı olmadığı halde konuları silmedi mi sildi."

Tüm sorun bu zaten adamlar kafasına göre konu siliyor ben niye başvuruyorum tekrar açtırmak için? O görevini düzgün yapmıyor diye ben onun yerine bir daha mı yapayım yani?
  • son 15 gün içerisinde kaldırılan konularınız:

quote:

1. Türk erkeklerinin Türk kızlarından bin kat daha merhametli olması

2. Türk kızı tarafından tacize uğradım(Neredesiniz ey erkek düşmanı feministler)

3. Taciz ve tecavüzün psikolojik olarak fazlaca abartılması(ahlaksal muhafazakarlık)

üçü de kural dışı silinmeleri normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.