Şimdi Ara

Bu sistemle neler yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Packard Bell marka EASYNOTE TS44-HR-701TK modelinde beyaz bir laptop aldım.
    Intel core i7 2670QM 2.30ghz(8 cpu) işlemci
    6 gb DDR3 Ram
    Geforce GT540M 2gb ekran kartı
    500GB HDD

Piyasada High settingste oynuyamıyacağım oyun varmı ?Oyun performansı nasıldır?(BF3 MW 3 v.s.)
    Packard bell markası ve söylediğim model hakkında kötü bir izlenim varmı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Ustam özellik olarak cihaz mukemmel fakat pb marka ve şirket olarak pek parlak değil servis sorunu olsun ısınma sorunu olsun göz boyuyorlar anlicagin oyun oynarken cok isinip Reset atiyor bozulunca servise gidiyorsun sucu üstüne atıp para alıyorlar anlicagin pb ye yaklaşma
  • Başka kullunan arkadaşlar deneyimlerini ve sistem hakkında ki düşüncülerini yazarlarsa daha memnun olurum.
  • O islemci 8 cekirdekli degil 4 cekirdekli. Oyunlari 1366x768 cozunurlukte high'da oynatir. Pb kasa kalitesi kotu olabilir, dikkatli kullan.
  • bende dxdiag in yalancıyısım (8cpu) olarak gösteriyor.
  • 4 çekirdeklidir 4 de mantıklı işlemciden oluşur hepsini gösterir aygıt yöneticisinede baksanız aynıdır.oyunları yüksek ayarda oynarsınız arkadaşlarımda kullanan var memnunlar ben ayar çektiğim için bilgisayarlara hepsi elimden geçiyor test etme şansıda buluyorum.normal bilgisayar sıkıntı yaşamadılar şuana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 24 Şubat 2012; 17:06:18 >
  • bende N55 var GT555M 2 gb ekran kartı o bile bazı oyunlarda kasıyo bu 540 high ayarda hepsini oynatacak öylemi....hadi inşallah...ha bu arada ara sıra takılıyo derken 1920x1080 çözünürlükte yanlış anlaşılmasın MAŞALLAH diyimde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme öneriler neler ?
    9 yıl önce açıldı
    Bu Sistem Nasıl?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bloodstar ; zaten oynatacak diye birşey yazmadım oynatırmı diyorum bildiğim kadarıyla şuan piyasada olan en çok sistem isteyen oyunlardan biri BF3 bu yüzden soruyorum.Daha test etme şansım olmadı. Birde GT555M le hangi oyunlarda sorun yaşıyorsun?

Vercenik53;Teşekkürler bilgilendirmen için.Oyunu oynamaktan kastın oyundaki her türlü ortamda akıcı bir şekilde oynayabilmem gerekli olduğunu düşünüp yazmışındır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo333 -- 24 Şubat 2012; 21:54:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

bende N55 var GT555M 2 gb ekran kartı o bile bazı oyunlarda kasıyo bu 540 high ayarda hepsini oynatacak öylemi....hadi inşallah...ha bu arada ara sıra takılıyo derken 1920x1080 çözünürlükte yanlış anlaşılmasın MAŞALLAH diyimde...

gt555 serisi ve altı kartlar oyunları yüksek ayarda oynamanız için hd çözünürlülükte performanslı oynarsınız fhd çözünürlülükte değil kasması gayet doğal leptopta fhd çözünürlülük var diye o çözünürlülükte oyun oynatır diye bir kaide yok multimedya içindir fhd çözünürlülük.fhd ekranda oyunları oynamanız için gtx 560 olması gerekir o bile ağır oyunlarda zorlanabiliyor amd'de 6900 serisi olması yerinde olur.

• gt 540mle oyunları orta ve yüksek ayarlarda oynayabilrirsiniz tabi oyunlara göre farklilik gösterir.
  • merblithe@örnek vermek gerekirse i7 işlemci ve 540m ekran kartına sahip bir leptop yüksek ayarlarda bende denedim internette de bu özelliklere sahip bir çok leptopun oyun görüntüsünü seyrettim bf3 gibi bir oyunda ortalama savaş sahnelerinde hareketli sahnelerde 25 fps alabilirsin bazılarında 30 geçebilir yeryer diğer oyunlarda cod serisi mesela 30fps üzerinde black upsta 40 fpsleri bulursun crysis2 gibi bir oyunda 30 fps'lerde oynatabilir sanırım yeterli olmuştur açıklamam.oyun sahnelerinin akıcı olması açısından 25 fps yeterli gelir göze batmaz.
  • peki yorumlar için teşkkürler birde eski laptobum casperdi içindeki parçalardan tutun klavyesine kadar kalitesiz ürün ve çin malı kullanılmış.Besleme devresinde sorun çıktı bende bunu aldım.Peki packard bell laptopları için kullanılan malzemenin kalitesi sağlamlığı ve uzun süre sorun suz kullanabilmek ve garanti işlerleri için ne söylersiniz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

bende N55 var GT555M 2 gb ekran kartı o bile bazı oyunlarda kasıyo bu 540 high ayarda hepsini oynatacak öylemi....hadi inşallah...ha bu arada ara sıra takılıyo derken 1920x1080 çözünürlükte yanlış anlaşılmasın MAŞALLAH diyimde...

gt555 serisi ve altı kartlar oyunları yüksek ayarda oynamanız için hd çözünürlülükte performanslı oynarsınız fhd çözünürlülükte değil kasması gayet doğal leptopta fhd çözünürlülük var diye o çözünürlülükte oyun oynatır diye bir kaide yok multimedya içindir fhd çözünürlülük.fhd ekranda oyunları oynamanız için gtx 560 olması gerekir o bile ağır oyunlarda zorlanabiliyor amd'de 6900 serisi olması yerinde olur.

akıcılık oynanabilirlik kişiden kişiye değişir bence.ben nfs run 1920x1080 ayarlardahigh ayarda 30 fps alabiliyosam benim için akıcıdır o oyun (v-sync kapalı ) ve ya DİRT 3 oynarken yine full hd çözünürlükte high ayarda yine 29-30 fps alabiliyosam benim için akıcıdır oyun.bu fps lerde oynayabiliyorum bu oyunları oynatamaz diye bi genelleme bu yüzden bana ters geldi.

• sizin dediğiniz oyunlar okada sistem gereksinimi gerektirmiyor benimdediğim crysis2 bf3 gibi oyunlar arkadaşlar yüksek çözünürlülükte ısınma sıkıntıları yaşıyorlar zorladıklarından dolayı her oyun için demedim.arkadaşta bunları sormuş istersen deneyebilirsin fhd çözünürlülükte deneyin zorlandığını görürsünüz çok düşük fps'lerde oynarsınız.
  • o kadar fark olmuyo bende işte onu demek istiyorum.elimde şu an bf3 biraz kastı haliyle ama crysis 2 oyununu dediğim ayarlarda oynayabiliyorum.altına bir adet fan aldım sadece laptopun.neyse mevzu başka arkadaşın topicini daha fazla meşgul etmeyelim bence.ama ben asus tercih ederdim yine olsa.pb yerine asus bence daha sağlıklı olur..
  • sonuç olarak BF3 multiplayer özellikle Skyrim MW 3 Crysis 2 hangi ayarlarda ne kadar akıcı oynayabilirim(FPS)?
  • multi player modu çok kişilikli olduğu için orta ayarda akıcı oynanabilir,yüksek ayarda ortalama 17-20 fps aralığında olur normal single modda ortalama 25 durumuna göre 30 fpsleri devirdiği olur yukarda yazdığım gibi.vahit denedinmi hiç oynayamazsın diyorsun her konuda kesip at normal karşılıyorum yaşın küçük galiba zamanla yorum yeteneğin gelişir heralde.
  • Teşekkürler herkese yorumları için yarina oyun download edilmiş olur yarın deneyip sonuçları buraya yazarım.Benzer sistemi olan arkadaşlara da rehber niteliğinde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblithe

Teşekkürler herkese yorumları için yarina oyun download edilmiş olur yarın deneyip sonuçları buraya yazarım.Benzer sistemi olan arkadaşlara da rehber niteliğinde olur.

hocam casper'ı iade mi ettiniz?Bende de varda sıcaklık ve ekran problemi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat vasat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.