Şimdi Ara

Bu Sistemle En Fazla Kaç Char Acarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI 870-C45, AMD 770, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz, 8 MB, BOX İşlemci
    PQI 4 GB DDR3 1333 MHZ RAM (MFACR504SA3701)
    PQI 4 GB DDR3 1333 MHZ RAM (MFACR504SA3701)
    MSI GTS 450 N450GTS 1GD5/OC Cyclone, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, DDR5, 128 bit, 850/4000
    HIGH POWER 600W Performance, 12cm Fan, Aktif PFC PSU (HP-600-G12S)

HDD ve Kasa Var Elimde..

Toplam 978 TL Tutuyor..

bu sistemle en fazla kac char acabilirim..8gb ramı 1-2 ay sonra 16 gb yapacağım..

görüşlerinizi bekliyorum..

7/24 açık bırakacağın bir sistemde amd kullanmadaki mantığı anlıyamadım açıkcası
  • AMD yanar tamamen bir önyargıdır. AMD sorunlu soğutma sistemlerini ve yapılandırmalarını tamamen değiştireli çok zaman oldu. Şu anda bilgisayarımda AMD Phenom II X6 1100T versiyonu var ve 10+ client'te 40 C'yi geçen sıcaklığa ulaşmadım henüz.

Hatta tam sistemi yazayım :
    - AMD Phenom II X6 1100T
    - 8GB DDR3 G.Skill RAM
    - ATI Radeon HD 6970
    - MSI 890FXA-GD70 Motherboard

Az çok donanımdan anlayan arkadaşlar ve de gelişmeleri takip eden arkadaşlar AMD ile ilgili durumu bilirler zaten.

Yazdığın sistem o fiyata alabileceğin en iyi sistemlerden bir tanesidir. Ancak anakartının frekans değerlerini kontrol etmeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wugott -- 5 Mayıs 2011; 20:40:00 >

evet 7/24 sistem acık kalacak ama neden yansın..??

amd işlemci bu kadarmı kötü tabiki hayır o öncedenmiş + bir süre sonra işlemci sogutucuda alacağımı belirteyim.

Client konusunda tam net bir şey diyemem. Tahminim 5 - 7 arası sıkıntı olmaz, 8 - 9 zorlarsın. Ama dediğim gibi tahminim.
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm teşekkürler desenize o zaman ramı 16 gb yaptımmı 20 tane acar :D

intel amd'den her zaman iyidir, bunu kabul edin. Ayrıca kendini düzeltti dediğiniz amd daima sorun çıkartıyor; sattığmız amdlerin yarısı arıza verip firmaya geri dönerken intellerde bu oran %5 gibi birşey.

intel i7 işlemci
    1gb ekran kartı
    4gb ram ile 9 charı 7/24 kasıyorum hiçbir sorun çıkmıyor ve bilgisayar sadece salı günleri 3-4saat kapalı duruyor. 7ay oldu yaklaşık bu şekilde.

Bence sen o sistemle 12civarı açabilirsin.

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

intel ile amd arasındaki fiyat farkını biliyorsunuz, madem amd intel gibi sorunsuz çalışıyor bu fiyat farkı ne için o zaman?

intel amd'den her zaman iyidir, bunu kabul edin. Ayrıca kendini düzeltti dediğiniz amd daima sorun çıkartıyor; sattığmız amdlerin yarısı arıza verip firmaya geri dönerken intellerde bu oran %5 gibi birşey.

intel i7 işlemci
    1gb ekran kartı
    4gb ram ile 9 charı 7/24 kasıyorum hiçbir sorun çıkmıyor ve bilgisayar sadece salı günleri 3-4saat kapalı duruyor. 7ay oldu yaklaşık bu şekilde.

9 chari anca kasarsin
    hepsini hiç takilmadan sürekli yağ gibi oynayabiliyormusun 4gb ram yetmiyor cünkü sro ya 1char 600k ram yemez ise show client yaptigin zaman aniden bekliyor ekran hemen gelmiyor ve takila takila işlem yapiyor bende 8gb var ve şuan 8 char acik hepside 600k ram yiyior yağ gibi anında acciliyor

•  Bu Sistemle En Fazla Kaç Char Acarım

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

intel ile amd arasındaki fiyat farkını biliyorsunuz, madem amd intel gibi sorunsuz çalışıyor bu fiyat farkı ne için o zaman?

intel i7 işlemci
    1gb ekran kartı

Fiyat farkının tek nedeni intel'in satış politikasıdır. An itibariyle bütün saygın donanım siteleri üst bilgisayarlarında AMD Phenom II Black Edition (X6 1090T - 1100T) serilerini kullanmaktadır. Araştırabilirsiniz. Özellikle intel i serisi intel'in geliştirdiği yeni yapılandırma sonrası değerini yitireceği için son derece gereksiz bir seçim olur. Pahalı olan iyi değildir.

Ayrıca ekran kartınızla ilgili sadece ''1 gb'' bilgisini vermeniz ekran kartınızın performansı hakkında hiç bir fikir vermez bize. Ekran kartlarında önemli olan RAM değeri değildir. Önemli olan RAM veriyolu, RAM hızı, RAM türüdür. 1 GB RAM değerine sahip bir kart, 512 MB RAM değerine sahip bir karttan daha az performans gösterebilir.
    Ekran kartı modellerindeki soldan 2. rakam ekran kartının performans değerini gösterir. x9xx, x8xx, x7xx gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wugott -- 5 Mayıs 2011; 23:33:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

Ekstra işlemci soğutucuya ihtiyacın olacağını düşünmüyorum. Bende big tower kasa var 3 dev fanla birlikte ve sıcaklık sorunu yaşamıyorum.

Client konusunda tam net bir şey diyemem. Tahminim 5 - 7 arası sıkıntı olmaz, 8 - 9 zorlarsın. Ama dediğim gibi tahminim.

Yok artık lebron james Ben kendi bilgisayarımda 8i zorluyorum sistemimde öyle iyi değil, ATI X1550 2gb ekran kartı, 4gb ram Core2Duo 2ghz ile. 15 tane açar rahat açar diye düşünüyorum arkadaşın
  • AMD x3 işlemci ve 4 gb ram ile 10 tane char açıp kasıyorum 7/24 sadece salı günleri sabah 7 de kapanıyor bilgisayar 11 civarı tekrardan çalıştırıyorum. sen 8 gb ram ile çok rahat 20 yi zorlarsın akıllı bellek yönetimi ile çok daha fazlasını açabilirsin. ben 10 char açtığımda yaklaşık olarak 3.47 gb felan bellek tüketiyor sistem.

hazır hepiniz bir konudasınız bi açalım bu konuyu

• Yaklaş Yanıma Yanmassın...
  • ...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali KIRAN

ya arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum bana en az 3 gün açık kalabilecek en az 5 char rahat açabilecek bi laptop önerir misiniz ? kimse sorsam bişi çıkıyor.

hazır hepiniz bir konudasınız bi açalım bu konuyu

monstar dizüstülerine bakabilirsiniz.

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/27240/MONSTER-Q72MS-16F11-15-6-Notebook

• voOvV

• Yaklaş Yanıma Yanmassın...
  • ...!
  • quote:

voOvV

olmassa bunada bakabilirsiniz. bu makineler özel oyun sistemi için üretilmiş.

Intel® Core™ i7-980X Extreme 3,33 GHz Masaüstü İşlemcisi
    2x 1.5GB GDDR5 192Bit nVIDIA® GTX 460M SLI®
    17.3" Full HD 16:9 ( 1920 x 1080 ) LED Parlak Ekran
    12 GB DDR3-1333 Mhz (3 Slot / 4 GB x 3)
    128 GB Kingston Sata-II SSD Disk
    1TB 7200 RPM SATA 16 MB CACHE SEAGATE® ST9500420AS ( 2x 500GB )
    Dual Layer DVD RW
    Intel® Ultimate-N 6300
    9-in-1 Card Reader
    USB3.0 + DVI + HDMI + eSATA
    Dahili Bluetooth™ v2.1
    2.0MP Dahili Kamera
    Windows 7 Professional 64 Bit

en üsteki arkadaşı bilmem ancak bu sistemle en az 20 acc rahat açarsınız.

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/27506/MONSTER-X98X7200-01-17-3-Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 6 Mayıs 2011; 10:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

quote:

voOvV

olmassa bunada bakabilirsiniz. bu makineler özel oyun sistemi için üretilmiş.

Intel® Core™ i7-980X Extreme 3,33 GHz Masaüstü İşlemcisi
    2x 1.5GB GDDR5 192Bit nVIDIA® GTX 460M SLI®
    17.3" Full HD 16:9 ( 1920 x 1080 ) LED Parlak Ekran
    12 GB DDR3-1333 Mhz (3 Slot / 4 GB x 3)
    128 GB Kingston Sata-II SSD Disk
    1TB 7200 RPM SATA 16 MB CACHE SEAGATE® ST9500420AS ( 2x 500GB )
    Dual Layer DVD RW
    Intel® Ultimate-N 6300
    9-in-1 Card Reader
    USB3.0 + DVI + HDMI + eSATA
    Dahili Bluetooth™ v2.1
    2.0MP Dahili Kamera
    Windows 7 Professional 64 Bit

en üsteki arkadaşı bilmem ancak bu sistemle en az 20 acc rahat açarsınız.

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/27506/MONSTER-X98X7200-01-17-3-Notebook

Fiyatı : 4.999,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 9.143,17 TL

Bu yeterli herhalde :D Bunun yerine overclock yaparsınız, meselahttp://forum.donanimhaber.com/m_32968637/mpage_1/key_/tm.htm

• _____________________________

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.