Şimdi Ara

bu sistemi topladım ve aldım yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD ATHLON 4400+ DUAL CORE 2,3 GHZ,256 MB 128 BİT GEFORCE 8600GT SONIC EKRAN KARTI+ + MSI K9N-NEO V2 MAİN BOARD + KINGSTON 512+512 DUAL 533 MHZ DDR2 RAM + 1 GB KINGTON 533 MHZ RAM =2 GB RAM SEAGATE 80 GB SATA + WD 250 GB 7200 RPM 16 MB CACHE SATAII HARDDİSK + DVD / R/RW 16 X PHİLİPS SOLİDBURN +ASUS 52X CDROOM + ASUS TA231 +FPS EPSİLON 600 WATT SLI DESTEKLİ + SAMSUNG 22 İNÇ 226NW WİDE SCREEN+ FRISBY FS-5015 DOLBY DIGITAL 5+1 SES SİSTEMİ + CREATIVE SOUND BLASTER 5+1 SES KARTI EAX DESTEKLİ

• Güzel Bir makina olmuş yalnız Bende 2 Gb ram + Senin ekran kartından alıcam işlemcide yakın birşey acaba oyunları test etme imkanın var mı fifa veya need for speed felan nasıl ve resim koyarsan çok sevinirim
  • kardeş 2 oyunda var bende hele 22inç monitörümle süper ya tek kelime ile wonderfull görüntü çok akıcı bide çözünürlük olarak kullandığım 1680*1050 tavsiye ederim yorumun içinde saol
  • Bende Monitör Samsung 206Bw alıcam zaten yaşadık desene Yalnız Bir sorum olucak Anakart seçemedim şuanki anakartlar hakkında pek bilgim yokda güvenemiyorumda Senin anakart nasıl bilgin varmı fazla o anakart ile ilgili ?

Edit:Şimdi Dikkatimi çektide senin ekran kartının markası ne benimki Palit 8600 Gt Sonic 256 Mb (Daha Doğrusu alacağım ekran kartının markası )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTh CoHeN -- 14 Ekim 2007; 18:36:43 >
  • ben 520 chipsetlisini almıştım sen 570 chipsetlisini al arasında pek fark yok sadece fiyat tezgahı fiyatları şu anda aynı gibi ankartım çok iyi bir anakart tavsiye ederim nvidia chipsetli ekran kartımla uyumlu çünkü ekran kartımda nvidia chipsetli
  • Çok Saol hocam.Peki Ekran kartı benimki Palit 8600Gt Soniz 256 Mb Olucak Seninki Palit marka mı Acaba ?
  • EVET ARKADAŞIM PALİT 8600GT SONIC TAVSİYE EDERİM ÇOK İYİ BİR KART DX10 DESTEKLİ

bu sistemi topladım ve aldım yorumlarınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyw. Hocam ayrıca son olarakhttp://forum.donanimhaber.com/m_18353725/tm.htm burdada benim sistem var bazı sorularım var yazdım orda eğer bilgin olduğu şeyler varsa cvplarsan çok sevinirim ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.