Şimdi Ara

Bu sisteme xp kurarsam ne kaybederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

e7400 işlemci / 8800 gts 512 / 4 gb ram / 500/500 gb /1 tb olmak üzere 2 tb hard diskim var w7 bazen işlem yaparken kasılma oluyor klösörleri göstermek için beklemem

gerekiyo

ben windows xp 32 bit yükkicem çünkü 64 bit türkçesi yok herhalde ram 3.25 olarak kullanmak zorunda kalıcam

w7 problemim olmadı hatta vista ile bile ancak xp bazı özellikleri hoşuma gidiyor

w7 klask başlatı olmaması veya hızlı başlatın olmaması benim alıştığım şeylerden bir tanesi ve xp teması hoşuma gidiyor,

xp kurduğu zaman yerel sürücü harfleri değişiyor ve onları istediğim hale geitremiyorum bildiğiniz br progam var mı

birde mesala alt yazılı bir film var elimde Film Harry potter olsun onun yanındaki alt yazı adını film ile aynı yapma çalıştığımda xp altyazının sonundaki .srt ya da sub algılıyor o yüzden isimleri değiştirken uğraşmam gerekiyor ancak w7/vista böyle bir problemim yok

ne yapmamı önerirsiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_tiger -- 19 Eylül 2010; 14:10:46 >

• XP dinazoruydum, 2003 den beri kullanırdım windows 7 yi denemek için ocak ayında yükledim halen öyle devam ediyorum diğer sistemler çağ dışı gelmeye başladı.

Pratik olma mevzusu ? Geçiniz inan alışınca win 7 daha pratik. Başlat menüsüne yolum düşmüyor bile.
  • aynen arkadaşa katılıyorum xp ve vista kullanıcıları hiç iyi değil diyor ama kullanmadıkları için ben nisan 2010 dan beri w7 kullanıyorum hiç bir şeye değişmem w7 i
  • başlat menüsünden kastım tıkladığım zaman kocaman bir pencere çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor yani gereksi bir tane pencera açılıyor sol tarafta nie klasik başlatı kaldırdıklarını anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_tiger -- 19 Eylül 2010; 14:40:35 >
  • 19" wide monitör kullanıyorum beni hiç rahatsız etmiyor. 95-98-Me-XP kullanırken yan yana açılan sistemi sevip sevmemekle alakalı birazda. Alışkanlık meselesi genede bence win 7 ye uzun bir süre zaman tanı ucuz bişey olsa basıp lisans alacam ama çok pahallı namussuz. Win 7 de başlat menüsüne değil aşşağıdaki (görev çubuğu) simgelere odaklan, onların gruplu olması üstlerine gelince açık olanları ufak pencerede göstermesi ve ordan kapatılabilmeleri felan bunlara alışınca denetim masası ve çalıştır gibi işler hariç çok uğramıyorsun menüye.

Shake olayı, dayama olayı, win+tab olayı bunlar çok güzel şeyler bikaç özellik daha var aklıma gelmiyor. Aero temalar zaten 10 numara, gadget kullanmıyorum gerçi işe yarayanları varmış =)

Monitörler büyüdükçe menülere sıkışıp kalma olayı azaldı. Win 7 gerçekten kullanıcı dostu bir sistem bundan nefret ediyorum ama seviyorumda enteresan bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 19 Eylül 2010; 14:50:33 >

• görev çubugundaki hiö bir zaman birleştirme dersen eski windows türlerindeki özelliğe kavuşabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

Şuan w7 kullanıyorum ultimate 64 bit

e7400 işlemci / 8800 gts 512 / 4 gb ram / 500/500 gb /1 tb olmak üzere 2 tb hard diskim var w7 bazen işlem yaparken kasılma oluyor klösörleri göstermek için beklemem

gerekiyo

ben windows xp 32 bit yükkicem çünkü 64 bit türkçesi yok herhalde ram 3.25 olarak kullanmak zorunda kalıcam

w7 problemim olmadı hatta vista ile bile ancak xp bazı özellikleri hoşuma gidiyor

w7 klask başlatı olmaması veya hızlı başlatın olmaması benim alıştığım şeylerden bir tanesi ve xp teması hoşuma gidiyor,

xp kurduğu zaman yerel sürücü harfleri değişiyor ve onları istediğim hale geitremiyorum bildiğiniz br progam var mı

birde mesala alt yazılı bir film var elimde Film Harry potter olsun onun yanındaki alt yazı adını film ile aynı yapma çalıştığımda xp altyazının sonundaki .srt ya da sub algılıyor o yüzden isimleri değiştirken uğraşmam gerekiyor ancak w7/vista böyle bir problemim yok

ne yapmamı önerirsiniz acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_35605190/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme ne kadar vermeliyim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.