Şimdi Ara

bu sisteme hangi kasayı önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd athlon 3700+ epox 9npa+ sapphire ati radeon x800gto2 2*512 dual ddr 80 gb harddisk vs bunu kaldırabilecek özellikte bi kasa tavsiyeniz var mı?

• bu arada görüntüsü de hoş bişe olsun sade olmasın yanii :D
  • zevk ve bütçe meselesi sadece biraz geniş olsun ve iyi bir havalandırmaya sahip olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanyilmazaga -- 5 Şubat 2006 15:20:12 >
  • sistem bnmkıyle aynı bnde aynen senın gibiydim görüntü diodum foxconn diabolic th202 aldım millet okdr alma psu su kotu dediler ama ben aldım
  • min kaç wattlık olsun bilgisayarı kaldırsındaa
  • COOLER MASTER - CENTURION 5 BB PENCERELI

bu sisteme hangi kasayı önerirsiniz?

MATERYAL :
    ALUMINYUM PANEL , SECC ÇELİK KASA
    TOZ FİLTRELİ
    M/B TIPI : ATX ; 12
    5 ADET 5.25 " YUVASI
    1 ADET AÇIK 4 ADET GİZLİ 3.5 YUVASI
    HAVALANDIRMA :
    BIR ADET 80 X 80 X 20 MM ÖN FAN
    BİR ADET 120X 120X 25MM ARKA FAN
    ÖN PANEL BAĞLANTILARI :
    2 ADET USB 2.0
    1 ADET IEEE 1394
    1 ADET MİKROFON
    1 ADET HOPARLÖR
    EXTREME POWER(RS-380-PMSR/P) 350 WATT SÜREKLİ BESLEME
    AŞIRI AKIM, VOLTAJ, SICAKLIK VE KISA DEVRE KORUMALI

• Aopen H600B-28

ATX / MICRO ATX / FULL AT STANDARTLARIYLA UYUMLU KASA
    YÜKSEK GENİŞLEME OLANAĞI
    7 SLOTS VE 9 SÜRÜCÜ YUVASI
    YUVARLATILMIŞ KÖŞE
    ALAN TASARIMINDA MÜKEMMEL TASARRUF
    400W ATX 12V YÜKSEK VERİMLİ GÜÇ KAYNAĞI
    P4 VE AMD XP UYUMLU
    CPU ISI TAHLİYE KANALI
    2 ADET EXTRA 8MM FAN
    BOYUTLARI : 460MM(D)X200MM(W)X457MM(H)
    ÖNYÜZ 2 ADET USB ILE KULAKLIK VE HOPARLÖR ÇIKIŞI
    FCC SINIF B, DOC,AND CE STANDARDI UYUMLU

Bi de Aopen H600B-28 war o penceresiz ama 400 watt.PSU sunun kalitesi zaten tartışılmaz ama ben sana Cooler Master öneririm.PSU hiç bi şekilde sorun çıkarmaz malzeme kaliteli ve görüntü Aopen a göre çok daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thispotkey -- 5 Şubat 2006 15:55:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paran warsa gi,t kandalf al bende war gumuş renk cok havalı ve gosterişli kasamdan fazlasıyla memnunum 4 tane fanı war biri buyuk...sağlam sogutma yapıyor..280dolar artı kdv fiyatı da
  • feel hurricane-2 550w al..milletin lafına bakma,al kafan rahat olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexnumber10

feel hurricane-2 550w al..milletin lafına bakma,al kafan rahat olsun..

• bende thispotkey arkadaşımın önerdiği kasları söyleyecektim.tercihin bunlardan yana olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexnumber10

feel hurricane-2 550w al..milletin lafına bakma,al kafan rahat olsun..

Neye dayanarak bunu sölüyosun arkadaşım,ayrıca milletin lafına bakma fln o zaman biz ne bişi önerelim ne de mesaj yazalım bütün soruları sen cevapla.Bi de önerdiğin kasa da kasa olsa çok ciddi sölüyorum Feel Aopen ın yanında çöp tenekesi.Cevap yazmadan önce biraz düşün.550Watt yazıyo die hemen inanma kolpa gerçek olmayan bi 550 Watt alacağına güvenilir bir markanın 350 Watt PSU sunu almak çok daha mantıklı.Sen anlayamadın ama.Ne PSU adam gibi ne malzeme adam gibi.Ama sen hala öneriyosun öner öner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thispotkey -- 5 Şubat 2006 21:54:24 >

• evet thispotkey e katılıyorum feel kasaların çok kötü olduğu söyleniyo......... Ben sana fiyat/performans kategorisinde aopen ya da asus u öneririm........ Bunların 350 W lığını alsan bile kafi..... Çünkü gerçek gücü sağlıyorlar........ Feel gibi değil...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: safaklarda

evet thispotkey e katılıyorum feel kasaların çok kötü olduğu söyleniyo......... Ben sana fiyat/performans kategorisinde aopen ya da asus u öneririm........ Bunların 350 W lığını alsan bile kafi..... Çünkü gerçek gücü sağlıyorlar........ Feel gibi değil...........

Eywalah
  • önemli değil kardeş......... Her zaman doğrudan yanayım...........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.