Şimdi Ara

Bu sisteme hangi ekran kartları gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en sevmediğim şeylerden birini yapıyorum ve bir konu daha açıyorum kusura bakmayın.
    Asus p5 gl mx anakartının desteklediği ekran kartlarını öğrenebiliri miyim? Böyle bir site var mı veya siz yazabilir misiniz?

• pci-e x16 mevcut

bu slota uygun tüm ekran kartlarını takabilirsiniz. Yani piyasadaki yeni(agp olmayan) ekran kartlarının hepsi uyar

yalnız işlemciniz yetersiz bir şeyse veya psu'nuz güçlü değilse üst model ekran kartlarını almak lüzumsuz olur
  • pci-e x16 ekran kartlarını destekliyor kartın
  • Arkadaş şeyi demek istemiş galiba, bazı ekran kartlarının sonunda PCI-E 2.0 ibaresi var ya,acaba oradaki 2.0 olunca kartım desteklemiyor mu acaba diye sormuştur.
  • düşük bişe alıcam zaten işlemcim p4 3.0 psu aopen400 w ileride sistem toplayacağım onun için biraz olsun cod4 oynayacağım
  • işlemcim p4 3.0
    psu aopen400 w

bunlar için ati 4670 yeterlidir. daha üst modellere gerek yok, işlemciniz baya bir limitler üst modelleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Temren

işlemcim p4 3.0
    psu aopen400 w

bunlar için ati 4670 yeterlidir. daha üst modellere gerek yok, işlemciniz baya bir limitler üst modelleri

tmm kardeşim çok sağol o zaman yarın çıkar buna bir bakarım tekrar teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.