Şimdi Ara

bu sisteme hangi ekran kartı gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci : Intel(R) Core2duo CPU E8400 @3.ghz
    Ram: 6 gb
    power supply: 630w+
    Bu sisteme cokta pahalı olmayacak sekilde bir ekran kartı almak istiyorum tavsiye verirseniz sevinizim vatanbilgisayar kapanmadan gidip alıcam bugün.

• 2.el 5850 alabilirsin 250liraya bulabilirsin..

özel soğutmalı Gtx465-470 gibi kartlardan alıp oc'de yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asagibak

işlemci : Intel(R) Core2duo CPU E8400 @3.ghz
    Ram: 6 gb
    power supply: 630w+
    Bu sisteme cokta pahalı olmayacak sekilde bir ekran kartı almak istiyorum tavsiye verirseniz sevinizim vatanbilgisayar kapanmadan gidip alıcam bugün.

max bütçe
  • Asus EAH5830 aldım tesekkür ederim
  • quote:

Asus EAH5830 aldım tesekkür ederim

Cevap vermeyip,yorumları dikkate almayacaksan neden konu açtın be güzel arkadaşım.Tercihin de yanlış olmuş onu belirteyim.5850 40 tl daha pahalı ama %30 daha performanslıdır ve daha az enerji tüketir.Alınacak en kötü fp oranlı kart diyebilirim 5830 için.Eğer parayı yatırmadıysan 5850 ye çevir siparişini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqottenHopes

quote:

Asus EAH5830 aldım tesekkür ederim

Cevap vermeyip,yorumları dikkate almayacaksan neden konu açtın be güzel arkadaşım.Tercihin de yanlış olmuş onu belirteyim.5850 40 tl daha pahalı ama %30 daha performanslıdır ve daha az enerji tüketir.Alınacak en kötü fp oranlı kart diyebilirim 5830 için.Eğer parayı yatırmadıysan 5850 ye çevir siparişini.

son yorumda beni bilgilendirdiginiz icin tesekkür ederim ama zamanım cok kısıtlıydı bayramdan önce bi ekran kartı almak istedim, maalesef suanda kart sistemime takılı durumda.
    dün bugün toplam 3 topic actım cevap alamayınca bende vatandaki calısanların tecrübelerine göre aldım kartı. Ve kartı aldıktan sonra powerıda degistirmek durumunda kaldım eski powersupply 630w olmasına
    karsılık desteklemedi ve elimdeki son parayıda power icin harcadım. iyi bayramlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl açıldı
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani baya can sıkıcı bir gün oldu benim icin
  • performans ve güç açısından hd6850 biraz bütçen varsa 6870 öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennio24 -- 30 Ağustos 2011; 0:10:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.