Şimdi Ara

Bu sisteme göre ekran kartı Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Tekrar Konu acıp sizi rahatsız ediorum ama artık zamanı geldi ve iyi bir ekran kartı alıp sistemimi tamamlamak istiyorum
    Sistem aşağıdaki gibidir:

NTEL i5 2500K 3.3GHZ 6MB Quad Core
    MSI P67A-G45 (B3 Rev.) DDR3 Sata 3, Usb 3.0
    G.SKILL RIPJAWSX DDR3-1600MHZ CL9 4GB
    GIGABYTE GV-R685OC-1GD hd6850 1GB DDR5 256BIT
    SAMSUNG 500GB (Spinpoint F3)
    AEROCOOL AE-VS9-550 VS9 MID-TOWER 9 FAN YUValI 12CM FANLI 550W
    HP WR739AA S2231A 21.5'' Geniş Ekran LCD (DVI)
    AKASA AK-274CB-4BLS 12CM PWM KASA FANI

Bütçem 350 lira kadar ona göre bi ekran kartı önerirseniz sevinirim
    Ayrıca ilerde CF yapacagım ona göre önerilerinizi bildirirseniz cok iyi olur

Şimdiden Çok teşekkürler

• İnventusda 340 liraya sapphire var6850
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

İnventusda 340 liraya sapphire var6850

aynısından kullanıyorum tavsiye ederim sapphire 6850
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3305
  • iyide adamın kendi sisteminde zaten 6850 takılı olarak belirtmiş. sizde 6850 önermişsiniz tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.u.r.a.t.h.a.n

xbrainx

beyin burayı okudun mu hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaslar Tekrar Konu acıp sizi rahatsız ediorum ama artık zamanı geldi ve iyi bir ekran kartı alıp sistemimi tamamlamak istiyorum

Şimdiden Çok teşekkürler

sayın emsi. ingilizceniz iyimiş brain beyin olduğunu bilmişsiniz. kırmızı yerleri bir daha oku bakalım adamda bu ekran kartı varsa bir tane daha alacaksa neden ileride cf yapmayı düşünsün.
  • Kesinlikle MSI Radeon HD6850 Cyclone Power Edition OC 1GB öneririm. Diğer modellere göre sessizdir. Diğer 6850lere göre daha çok oc potansiyeli var. OC yaptığınızda ısısı yükselmiyor bile testlerde. Malzeme kalitesi military class. (Çok kaliteli) Crossfire konusunda çok başarılı. 6850lerin içinde en iyisi bu. Crossfire için çift girişi vardı sanırım detaylı bir araştır. Kartların çıkardıkları ses düzeyini dikkate al ki İlerde cf yaptığında birçok kişi gibi sesden rahatsız olup ekran kartlarını satmaya kalkma

Bu kartın incelemelerine de göz atmayı unutma.

http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=10879
    373tl

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 20 Ağustos 2011; 8:50:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xbrainx

quote:

Arkadaslar Tekrar Konu acıp sizi rahatsız ediorum ama artık zamanı geldi ve iyi bir ekran kartı alıp sistemimi tamamlamak istiyorum

Şimdiden Çok teşekkürler

sayın emsi. ingilizceniz iyimiş brain beyin olduğunu bilmişsiniz. kırmızı yerleri bir daha oku bakalım adamda bu ekran kartı varsa bir tane daha alacaksa neden ileride cf yapmayı düşünsün.

Sanırım ilk mesajın içeriğini anlamadınız. Hoş arkadaş açıkça yazmamış zaten ama sistemi daha toplamamış. Yazdığı sistemi toplamaya karar vermiş ama ekran kartında kararsız kalmış. Diyorki bütçem 350,00 lira, ben HD6850 seçtim ama siz ne önerirsiniz acaba? İleride CF da yapacağım, ona göre önerin diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: xbrainx

quote:

Şimdiden Çok teşekkürler

Sanırım ilk mesajın içeriğini anlamadınız. Hoş arkadaş açıkça yazmamış zaten ama sistemi daha toplamamış. Yazdığı sistemi toplamaya karar vermiş ama ekran kartında kararsız kalmış. Diyorki bütçem 350,00 lira, ben HD6850 seçtim ama siz ne önerirsiniz acaba? İleride CF da yapacağım, ona göre önerin diyor.

beyin bedava olunca böyle durumlar cıkıyor ortaya

quote:

kırmızıyada alıyım mı

• İyi bir ekran kartı alıp sistemimi tamamlamak istiyorum diyor, yani diğer parçaları almış mı?
    Aldıklarının içine bir HD6850 atmış. O ne demek?
    Madem ekran kartı yazmış, neden ekran kartını sistemin içine yazmış?
    Yani tüm yazdıkları, bir önceki yazdığını yalanlar durumda..

Sonuç : Konu sahibi isteklerini acele olarak ifade tarzı bozuk şekilde yazdığından dolayı böyle bir karmaşa oluşmuş. Oysa ki, yardım istediğin bir forumda Sana yardım etmek isteyenleri çok da zorlamadan yazılacak bir mesaj Sana daha fazla yardım eder. Ayrıca bozuk anlatımdan ve şablondan dolayı saçma sapan ve çocukça polemikler de yaşanmaz!

Öneri1 : Konu sahibi mantıklı ve tartışmaya meal vermeyecek soru sorsun!
    Öneri2 : Anlaşılmayan sorulara öneri yapılmasın.
    Öneri3 : Yöneticiler uyumasın!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

İyi bir ekran kartı alıp sistemimi tamamlamak istiyorum diyor, yani diğer parçaları almış mı?
    Aldıklarının içine bir HD6850 atmış. O ne demek?
    Madem ekran kartı yazmış, neden ekran kartını sistemin içine yazmış?
    Yani tüm yazdıkları, bir önceki yazdığını yalanlar durumda..

Sonuç : Konu sahibi isteklerini acele olarak ifade tarzı bozuk şekilde yazdığından dolayı böyle bir karmaşa oluşmuş. Oysa ki, yardım istediğin bir forumda Sana yardım etmek isteyenleri çok da zorlamadan yazılacak bir mesaj Sana daha fazla yardım eder. Ayrıca bozuk anlatımdan ve şablondan dolayı saçma sapan ve çocukça polemikler de yaşanmaz!

Öneri1 : Konu sahibi mantıklı ve tartışmaya meal vermeyecek soru sorsun!
    Öneri2 : Anlaşılmayan sorulara öneri yapılmasın.
    Öneri3 : Yöneticiler uyumasın!!!

mantığın yolu bir. bedava olan beyni mantık ile harmanlayınca bu sonuçları görebiliyoruz. Neyse ben daha fazla uzatmiyorum konu baltalanmasın daha fazla.

• Arkadaslar cok özür dilerim sanırım hata bnde düzeltiroum hemen
    Şimdi secitğim sistemin anakartını , monitörünü , ramlarını , fanını almıs bulunmaktaım sadece kasa ekran kartı işlemci kaldı geriye
    işlemciyi kesinlikle alacam değiştirmicem.
    Ekran kartı konusuna gelince ben gigabytın 6850 modelini secmiştim sisteme ama su anda stoklarda olmadıgı için alamıorum.Benim sorum bu sisteme göre 350 tl civarında bir ekran kartı önermenizdi.
    Dediğim gibi ilerde CF ve OC yapacagım için bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.
    Bir sorum daha olacaktı.
    gigabyte ve msı 6850 2si CF yapılırsa sorun olmaz demi bu konuda bir bilgim yok malesef
    Şimdiden Teşekkürler
    Karışıklık için tekrar özür dilerim
    İyi Forumlar
  • http://www.netsiparis.com/detay/12831125167/GIGABYTE-GV-R685OC-1GD-ATI-HD-6850-GPU-1GB-DDR5-256B-16X

karta voltaj verilmiyor peşin peşin bilgin olsun gpu ne cıkarsa o kadar oc yapabilirsin

http://www.netsiparis.com/detay/12831210041/MSI-R6850-CYCLONE-PE--256BIT--1GB-GDDR5-DVI-HDMI

serinin %90 i 1ghz görüyor testlerde

• quote:

http://www.netsiparis.com/detay/12831125167/GIGABYTE-GV-R685OC-1GD-ATI-HD-6850-GPU-1GB-DDR5-256B-16X

karta voltaj verilmiyor peşin peşin bilgin olsun gpu ne cıkarsa o kadar oc yapabilirsin

http://www.netsiparis.com/detay/12831210041/MSI-R6850-CYCLONE-PE--256BIT--1GB-GDDR5-DVI-HDMI

serinin %90 i 1ghz görüyor testlerde

Bu konuyu biraz acar mısın anlamadım acıkcası?

• ekran kartına overclock bilgin varsa msi al yoksa tak kullan yapıcaksan ucuz olan gigabyte kartı al
  • quote:

ekran kartına overclock bilgin varsa msi al yoksa tak kullan yapıcaksan ucuz olan gigabyte kartı al

Oc deilde CF yapmayı düşünüorum.Hangisi daha iyidir bu konuda?
  • quote:

quote:

ekran kartına overclock bilgin varsa msi al yoksa tak kullan yapıcaksan ucuz olan gigabyte kartı al

msi al soğutma ve ses bakımından çok iyi. 2 ekran kartı kullanacağın için ısı ve ses problem yapacaktır çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt06

quote:

quote:

msi al soğutma ve ses bakımından çok iyi. 2 ekran kartı kullanacağın için ısı ve ses problem yapacaktır çünkü.

peki 550w power yeter mi ilerde CFde yapacagımı düşünürsek?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.