Bildirim
Bu sisteme ekran kartı önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence para bayıl :) eski sisteme yatirim yapma. Amd islemci alacaksan zenleri bekle. Yoksa intel skylake den ve yeni nesil ekran kartindan devam edebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BYGURSEL58
Bence para bayıl :) eski sisteme yatirim yapma. Amd islemci alacaksan zenleri bekle. Yoksa intel skylake den ve yeni nesil ekran kartindan devam edebilirsin.
Yani şimdi bu.sisteme iyi ortalama bi ekran kartı taksam bannerlord, pes 17 falan oynayamaz mıyım. Çok bi beklentim yok reis
-
quote:
Orijinalden alıntı: EdgarDavids
quote:
Yani şimdi bu.sisteme iyi ortalama bi ekran kartı taksam bannerlord, pes 17 falan oynayamaz mıyım. Çok bi beklentim yok reis
Hocam tabıkı o oyunları kaldırması ıcın cok para dokmek gerekmez ama yanı bı kere sıl bastan yap en guncel oyunlarıda rahatca oyna ;) ha yoksa kendıne rx 460 gtx 1050 gtx 950 tipi bi kart alabılırsın. -
Reis sen anliyosun bu işlerden şimdi ben bu kartları amakartima uyumlu mudur onu tam nasıl ogrenebilirim. Benim port pcı galiba ekran kartının
Reis fena değilde o sisteme i3 nedir ya
quote:
Reis sen anliyosun bu işlerden şimdi ben bu kartları amakartima uyumlu mudur onu tam nasıl ogrenebilirim. Benim port pcı galiba ekran kartının
uyar kardesım onu dert etme. Pcı-e slotu sıkıntı cıkarmaz. -
quote:
quote:
quote:
Hocam tabıkı o oyunları kaldırması ıcın cok para dokmek gerekmez ama yanı bı kere sıl bastan yap en guncel oyunlarıda rahatca oyna ;) ha yoksa kendıne rx 460 gtx 1050 gtx 950 tipi bi kart alabılırsın.
Reis bu kartlar pahalı ya beni biliyosun para bayılmayı sevmiyorum :D yok mu başka kart. Açıkçası karta 700 lira vereceğime yeni sistem toplarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X