Şimdi Ara

Bu sisteme ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 gb ddr3 ram
    320 gb hdd
    ati hd 3600 512 mb

Bu sisteme bu ekran kartını değiştirsem mi yoksa umudu kes git yeni pc al parayı bayıl mı diyorsunuz?

• Bence para bayıl :) eski sisteme yatirim yapma. Amd islemci alacaksan zenleri bekle. Yoksa intel skylake den ve yeni nesil ekran kartindan devam edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYGURSEL58

Bence para bayıl :) eski sisteme yatirim yapma. Amd islemci alacaksan zenleri bekle. Yoksa intel skylake den ve yeni nesil ekran kartindan devam edebilirsin.

Yani şimdi bu.sisteme iyi ortalama bi ekran kartı taksam bannerlord, pes 17 falan oynayamaz mıyım. Çok bi beklentim yok reis

• quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

quote:

Bence para bayıl :) eski sisteme yatirim yapma. Amd islemci alacaksan zenleri bekle. Yoksa intel skylake den ve yeni nesil ekran kartindan devam edebilirsin.

Yani şimdi bu.sisteme iyi ortalama bi ekran kartı taksam bannerlord, pes 17 falan oynayamaz mıyım. Çok bi beklentim yok reis

Hocam tabıkı o oyunları kaldırması ıcın cok para dokmek gerekmez ama yanı bı kere sıl bastan yap en guncel oyunlarıda rahatca oyna ;) ha yoksa kendıne rx 460 gtx 1050 gtx 950 tipi bi kart alabılırsın.
  • Reis sen anliyosun bu işlerden şimdi ben bu kartları amakartima uyumlu mudur onu tam nasıl ogrenebilirim. Benim port pcı galiba ekran kartının

• Reis fena değilde o sisteme i3 nedir ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Reis sen anliyosun bu işlerden şimdi ben bu kartları amakartima uyumlu mudur onu tam nasıl ogrenebilirim. Benim port pcı galiba ekran kartının

uyar kardesım onu dert etme. Pcı-e slotu sıkıntı cıkarmaz.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam tabıkı o oyunları kaldırması ıcın cok para dokmek gerekmez ama yanı bı kere sıl bastan yap en guncel oyunlarıda rahatca oyna ;) ha yoksa kendıne rx 460 gtx 1050 gtx 950 tipi bi kart alabılırsın.

Reis bu kartlar pahalı ya beni biliyosun para bayılmayı sevmiyorum :D yok mu başka kart. Açıkçası karta 700 lira vereceğime yeni sistem toplarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.