Asus p5B anakart, E6700 işlemci, 2gb 800 mhz ddr 2 ram ve 8800 GT'den oluşan sistemim var. Aslında önce anakart ve cpu'dan başlayacaktım upgrade'e ama ATI'nin yeni kartları çıkınca dayanamadım :) Bu sisteme 6870 alsam ve şimdilik kullansam mümkün olabilir mi ? Daha doğrusu anakartımla uyumsuzluk sorunu olur mu acaba ? Nihayetinde 3 yıllık board. Sonrasında sırasıylya yeni bir anakart ve i3 cpu düşünüyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim dostlarım..
PSU yeterliyse alıp kullanabilirsiniz. Kaliteli 500W PSU rahat yetecektir.
Hurricane Kasanın kendi PSU'su var. Kaç Watt bilmiyorum ama sanırım dediğiniz gibi 500 watt bir psu ile değiştirsem daha sağlıklı olur yorumunuz için teşekkür ederim.
Ayrıca merak ettiğim şey öncelikle ekran kartının değişmesi mantıklı olur mu ?
Oyun için PC işine girmek başlı başına mantıksız bir hareket olduğu için, herhangi bir safhasında da mantık aramak lüzumsuz olur.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Oyun için PC işine girmek başlı başına mantıksız bir hareket olduğu için, herhangi bir safhasında da mantık aramak lüzumsuz olur.
+1
bu arada feel in içinden gelen psu lar dandik asla gerçek güç veremez. size kullanmış oldugum fsp saga II yi önerebilirim
oyun için kullandığım xbox'ım var, ancak son dönemde pc'de oynadığım bir kaç oyunda performans sıkıntısı yaşıyorum. tavsiyeniz için teşekkür ederim, ancak zaten bilgim dahilinde :)