Şimdi Ara

Bu sisteme bu kart olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus p5B anakart, E6700 işlemci, 2gb 800 mhz ddr 2 ram ve 8800 GT'den oluşan sistemim var. Aslında önce anakart ve cpu'dan başlayacaktım upgrade'e ama ATI'nin yeni kartları çıkınca dayanamadım :) Bu sisteme 6870 alsam ve şimdilik kullansam mümkün olabilir mi ? Daha doğrusu anakartımla uyumsuzluk sorunu olur mu acaba ? Nihayetinde 3 yıllık board. Sonrasında sırasıylya yeni bir anakart ve i3 cpu düşünüyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim dostlarım..

• PSU yeterliyse alıp kullanabilirsiniz. Kaliteli 500W PSU rahat yetecektir.
  • Hurricane Kasanın kendi PSU'su var. Kaç Watt bilmiyorum ama sanırım dediğiniz gibi 500 watt bir psu ile değiştirsem daha sağlıklı olur yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Ayrıca merak ettiğim şey öncelikle ekran kartının değişmesi mantıklı olur mu ?
  • Oyun için PC işine girmek başlı başına mantıksız bir hareket olduğu için, herhangi bir safhasında da mantık aramak lüzumsuz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Oyun için PC işine girmek başlı başına mantıksız bir hareket olduğu için, herhangi bir safhasında da mantık aramak lüzumsuz olur.

+1

bu arada feel in içinden gelen psu lar dandik asla gerçek güç veremez. size kullanmış oldugum fsp saga II yi önerebilirim
  • oyun için kullandığım xbox'ım var, ancak son dönemde pc'de oynadığım bir kaç oyunda performans sıkıntısı yaşıyorum. tavsiyeniz için teşekkür ederim, ancak zaten bilgim dahilinde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Bu sistem iyi mi?
    6 yıl önce açıldı
    Bu sisteme bir kasa lazım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler_07

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Oyun için PC işine girmek başlı başına mantıksız bir hareket olduğu için, herhangi bir safhasında da mantık aramak lüzumsuz olur.

+1

bu arada feel in içinden gelen psu lar dandik asla gerçek güç veremez. size kullanmış oldugum fsp saga II yi önerebilirim

Fiyat olarak da uygunmuş gerçekten, değerlendirmeye alacağım eyvallah hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.