Şimdi Ara

Bu sisteme Ati HD4830 uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar..imzamdaki sisteme Saphhire HD4830 ekran kartı almak istiyorum.sorum şu:power yeterli mi ve işlemci kısıtlama yapar mı? bir de anakart giriş pci x16 fakat versiyonu 1.0..herhangi bi problem olur mu? Bu arada önceki ekran kartım msi 8600gt oc..Saygılar...

• *Güç kaynağı yeterli.
    *İşlemciyi 2.4-2.6 veya daha üstü o/c yapman daha iyi verim almana yardımcı olur.
  • peki benim anakart işlemciyi en fazla 2.1 ghz e kadar hız aşırtmama izin veriyor.. yeterli olur mu? İkinci diyeceğim şey de şu aslında, 8600gt yerine hd4830 alsam performans farkı görürmüyüm? çünkü yeni de monitör aldım oyunları 1680*1050 oynamak istiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sariyerli53_34

peki benim anakart işlemciyi en fazla 2.1 ghz e kadar hız aşırtmama izin veriyor.. yeterli olur mu? İkinci diyeceğim şey de şu aslında, 8600gt yerine hd4830 alsam performans farkı görürmüyüm? çünkü yeni de monitör aldım oyunları 1680*1050 oynamak istiyorum..

tabilkide gorursun ama 1gblık modelini al daha iyi olur
  • HoLY.oNe kardeşimizin dediği gibi 19'' üstü monitörler için 1GB ram daha iyi olur.Sapphire tercih ederim özel soğutmaları sessiz ve performanslıdır ve çok iyi o/c olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 14 Nisan 2009; 21:14:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.