Şimdi Ara

Bu sistemde neden darboğaz yaşıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı 4-5 saat yorduktan sonra oyunlarda bilgisayarın ilk açıldığındaki performansı alamıyorum . Fps droplar filan yaşıyorum . Bunun için hangi donanımı mı yükseltmem gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranby55 -- 17 Şubat 2023; 18:45:57 >

• +

• Tam özellikler bu şekilde . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Merhaba,

Donanım yükseltecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Aklıma ilk olarak cpu ve gpu sıcaklığı geliyor eğer ki bu değerler normal ise ikinci seçenek olarak psu geliyor aklıma.

1) 4-5 saat sonraki sıcaklık değerleri nedir mesela? 90 derece ve üzerine çıkan bir donanım var mı? var ise fan temizliği ve termal macun ile bu sorun çözülebilir.

Msi Afterburner ile sıcaklıkları takip edin, işlemci yada ekran kartı sıcaklıkları kaç derece mesela? cpu veya gpu fazla ısınıyorsa frekans düşürüyor olabilir ve drop ve fps düşüsüne sebep olabilir. Bunu değerleri gözle takip ederek öğrenebilirsin.

2) İşlemci ve ekran kartı değerleri normal ise psu olabilir, olabilir diyorum çünkü 4-5 saat sonra ısınan komponentler stabil voltaj veremeyebiliyor/vermiyor olabilir göz ününde bulundurmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.