Şimdi Ara

Bu sistemde degistirseniz, Neyi neden degistirirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar, Sistem son halini aldi , arkadasima o kadar bekle dememe ragmen, oynayacak oyun olmadigini binlerce kez anlatmama ragmen bu sistemi bu aksam siparis veriyoruz.Eger degistirseniz neyi degistirirsiniz. Bu arada belki i7-2600k yi siparis verebiliriz.

Ayrica sogutucu olarak baska yerden thermal right silver arror siparis veriyorum. Noctua yi oraya koymamin sebebi ise, iki sogutucunun fiyatinin ayni olmasi.

• hiçbişeyi değiştirmem alırım.taş gibi.
  • Ayrica, Turkiye olarak dusunmeyin, her turlu parcayi tedarik edebilecek bir noktadayiz.
  • Yazdığınız sistem mevcut ve 2-3 yıl boyunca çıkacak hertürlü oyunun canına okur.İlerde ekran kartı değiştirilir olur biter.
    Bütçe limiti ne ki? Hali hazırda birşeyi değiştirmeye gerek yok.Gayet kaliteli ve uyumlu parçalar seçilmiş zaten.
  • limit olarak 2300 euro dusunuyor arkadas. gerci ustune de cikar sanirim.su andaki sistem 1950 euro civari tutuyor. 580 Sli da yapabiliriz aslinda, ama fiyat performans acisindan getirisinin cok olmayacagini dusundugum icin bu sekilde yapiyoruz.Ayrica arkadas sirf oyun oynayacak, yani program felan anlamaz pek:)
  • 3dvision kullanmayacaksa (ki şu an için oldukça hantal,verimsiz bir teknoloji.gelişmesi gerek) yada çoklu monitör kurulum yapmayacaksa 580 SLI yapmaya kesinlikle gerek yok.Tek başına 6970 yada tek 580 herşeye yeter.6950 cf yada gtx570 SLI düşünülebilir.Bence ona da gerek yok ama.
  • zaten 6970 orda crossfire su anda, Kutularda yazan 1veya 2 siparis verilen urunun sayisi, mesela HDD WD caviar black 2, SSD de 2 tane,SSDyi raid 0 striped yapacagiz.
  • onu görmemiştim.olay bitmiş zaten.daha fazla birşeye gerek yok.aksesuarlara yada ek soğutma vs gibi şeylere para harcanabilir.kasaya ekstra fan,radyatör gibi şeyler alınabilir.oyuncu klavyesi,faresi vs. gibi.
  • mouse klavye zaten mevcut logitech g15 razer mouse var, su sogutmasina da girmek istemiyor arkadas, bi turlu yonlendiremedim:)cok istedigim bir sey ama kismet benim kasaya artik su sogutmasi icin.
  • oncelıkle ram sanırım trıple kıt anakartınız dual kıt desteklı bu degısmelı ozaman
    crossfıre ve ssd raıd var yapmısken ıslemcıyıde i7 2600k yaparsanız ve powerıde aynı markanın 1000w olanı ıle degıstırısenız ıyı olur dıye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 6 Mayıs 2011; 13:31:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

oncelıkle ram sanırım trıple kıt anakartınız dual kıt desteklı bu degısmelı ozaman
    crossfıre ve ssd raıd var yapmısken ıslemcıyıde i7 2600k yaparsanız ve powerıde aynı markanın 1000w olanı ıle degıstırısenız ıyı olur dıye dusunuyorum

evet bu gozden kacmis. 16GB G.Skill RipjawsX DDR3-1600 DIMM CL7 Quad Kit ile degistiriyoruz RAMi, 8 gb ram istemiyor arkadas, ya 6li kit 12 gb yada d quad kit, 16 gb olacak, bu en iyisi sanirim.
    I7 2600k yi tercih edecegiz. PSu icin ise 20 euro fazlaya 1000W Corsair HX1000 Modular 80+ var. Sanirim sistem boyle daha iyi olacak, asagi yukari da 180 euro daha pahaliya geliyor. Ozellikle islemci yuzunden.
  • 8gb bence yeterlıdır hem butceyı asmamıs olursunuz am atercıh sızın
  • quote:

8gb bence yeterlıdır hem butceyı asmamıs olursunuz am atercıh sızın

bana kalsa 4 gb da yetecek, hadi en kotu 8 , parayi verecek arkadas illa 16gb istiyor.
  • Bilgisayarın Özellikleri

Anakart MSI 7125-30 K8N NEO NF4 DDR SES+Glan+SATA 16X 939p

İşlemci AMD ATHLON 64 3000+(1.8GHz) 640K 939p VENİCE

Hard Disk 80 GB 7200 RPM SAMSUNG 8 MB ÖNBELLEK SATA

Ram Bellek 1 GB DDR 400 MHz OEM PC-3200

Ekran Kartı 128 MB DDR PCI-E ATİŞ RADEON X-300 SE

Ses Kartı 6 KANAL ENTEGRE SES KARTI ANALOG

Pc Kasa ATX EVEREST 300 WATT ÇİFT FANLI

arkadaslar bu sıstemde nelerı degıstırırsem gun cel oyunları oynayabılırım
  • quote:

Anakartı Msı p67a gd65 ile değiştirebilirsiniz.

NEDEN?

3X cf veya slı Yapmayacağını düşünmüyorum zaten 3. slot x4 hızında çalışır performans kaybı yaşarsın.
    2X cf veya slı için ise GD65 fazlasıyla yeterli gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 7 Mayıs 2011; 11:49:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagital

Bilgisayarın Özellikleri

sıstemın tamamen degısmesı gerek malesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sagital

Bilgisayarın Özellikleri

sıstemın tamamen degısmesı gerek malesef

tahmın ettım boyle bır cevap gelcegını tum umutlarım yıkıldı. sımdı bılgısayar alsam bu alteı ne yapacam pekı ... buda saglam yanı ısımı goruyor ama oyunlarda tırt hıc bırseye yetmıyor.... :(

• forumun 2el bolumunde satabılırsın sonra ustune para ekleyıp psarana gore guncel bır sıstem toplarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.