Şimdi Ara

bu sistem neden cok kasıyor sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım o kadar iyi deil farkındayim ama genede cok kasmasını cozemiyorum format attim v. taramasaı yaptirdim harddisk badsector mu ne onu tarattim temiz cıktı ama genede kasıyor cs 1.6 cs go football manager gibi oyunlar oynuom sürekli kasıyor

e8400 işlemci
    gtx550 ti geforce
    4 gb ram
    500 gb harddisk
    650 w 80 plus güç kaynagı
    asus anakart

windows 7 kullanıyom sizce kasma neden oluyor ve bişey dikkatimi cekti format attim attiktan sonra kazayla gördügüm bişey harddisk 500 gb ama nedense 470 gb gösteriyo kalan 30 gb nerde onu çözemedim nese sistem bu neden kasıyor sizce fikri olan bi arkadaşım bana işlemci ekran kartına göre eş deger degil diyor darbogaz yapar gibi bişeyler diyo sizce öle bi olay olurmu veya varmı tşklr.

• Enteresan bir durum...Deneyimli arkadaşların yorumlarını takip edeceğim bu konuda ama benim şahsen gördüğüm sistemde bir sıkıntı yok.2 gm ramli cihazlara kurduğum bf2 gibi oyunlar rahatsızlık vermeden oynanıyor...Sizde CS nin kasması enteresan bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.