Bildirim
bu sistem ne kadar eder?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
güncelllllll _____________________________ ... -
güncel +++++++++++++++++++ _____________________________ ... -
400 _____________________________ İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ5-4460/ANAKART: MSI B85M-E45/EKRAN KARTI: ASUS STRİX GTX 960 2 GB GDDR5 128 BİT/HARDDİSK: WD BLUE 1 TB 7200 RPM/BELLEK: KİNGSTON HYPERX FURY 8 GB DDR3-1600 MHZ CL10 RAM/KASA: COOLER MASTER 600W K380/KASA FANI: AKASA 120MM SLEEVE BEARİNG SİYAH FAN/MONİTOR: 21.5 ASUS VS228D -
quote:
Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT
400
o kadar dusuk mu edıyor bır yanlışınız olmasın?_____________________________ ... -
Monitor marka model nedir ?
Ram kaç Mhz ve marka model nedir ?
Harddisk marka model nedir ?
Anakart marka model nedir ?
Ekran kartı marka model nedir ?
Power kaç watt ve marka model nedir ?
Yukarıdaki soruların cevapları ile bu soruyu tekrar sorarsanız mantıklı cevaplar alırsınız, iyi günler._____________________________ -
Cpu z indir orda sistem özellikleri yazar onları buraya ysz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi
Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: whatislove
Monitor marka model nedir ?
Ram kaç Mhz ve marka model nedir ?
Harddisk marka model nedir ?
Anakart marka model nedir ?
Ekran kartı marka model nedir ?
Power kaç watt ve marka model nedir ?
Yukarıdaki soruların cevapları ile bu soruyu tekrar sorarsanız mantıklı cevaplar alırsınız, iyi günler.

masaustu deıgl packderdbell tj75
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 8 Ağustos 2015; 17:56:27 >_____________________________ ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Cpu z indir orda sistem özellikleri yazar onları buraya ysz
yaptım dedgınz gıbı packerdbell tj75 notebook alet_____________________________ ... -
400 500 eder eski bir sistem çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi
Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
400 500 eder eski bir sistem çünkü
sanmıyorum bu kadar etcegını boyle bır ssıtemın sıfırı 2000 cıvarı zaten kendım bır arastırma yaptım sımdı_____________________________ ... -
Sıfırı olmayan bir şeyin sıfırını nasıl hesapladın da 2 bin lira buldun. 5 sene önceki donanımlar onlar. 400'e satarsan iyi. _____________________________ ASROCK B250M PRO4 - G4560 - CRUCİAL BALLİSTİX 4X4 16GB DDR4 - SAMSUNG 960 EVO - AORUS RX 570 - CORSAIR 350D - SHARKOON COOL ZERO 650W
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler