Şimdi Ara

Bu sistem nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır forumda bu kategoriyi takip ediyorum nasipse ağustos'un ortalarında bir sistem toplayıp alacağım. Bütçeyi 1.800 lira (+-50) olarak belirledim malesef daha yukarı çıkamıyorum. Monitör dahil olacak ücrete bu arada.
    Forumdaki konuları da inceleyerek şöyle bir sistem topladım sizce bu sistem fiyata göre iyi mi olmuş? Olmamışsa ne değiştirilebilir?
    Ayrıca bu sistem ile güncel olarak hangi oyunları Ultra seviyede açabilirim?
    Aslında bir browser oyunu için topluyorum fakat oyunların videolarını inceleyince iştahım kabardı diyebilirim. (Son oynadığım PC oyunu: NFS MW(2004)

Topladığım sistem şu şekilde, sinerji.gen.tr adresinden toplanmıştır.
     Bu sistem nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 22 Temmuz 2015; 16:55:52 >

• TsuBLK kullanıcısına yanıt
    Çok kötü düzmüşsün o fiyata gerçekten parana yazık olur bide attığım sisteme bak VATAN COMPUTER ve daha o fiyata kasa dır wolttur eklememişsin
     Bu sistem nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MONSTER` -- 22 Temmuz 2015; 17:06:21 >
  • bütçem 2.100 değil 1.800 belirtmiştim ve kasa içerisinde psu'suyla birlikte ekli, gözünden kaçtı sanırım.
    Ahahah :D aynen gözümden kaçmış ama bütçeyi biraz arttırırsan daha iyi olur buna 1800 vericeksin parana yazık olur dediğim sistemde ultrada gta 5 70 80 fps arası alıyo diğer oyunlardada iyi bir performans alıcağını sanıyorum ama dediğim gibi bu sisteme 1800 verme derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster QQ

Ahahah :D aynen gözümden kaçmış ama bütçeyi biraz arttırırsan daha iyi olur buna 1800 vericeksin parana yazık olur dediğim sistemde ultrada gta 5 70 80 fps arası alıyo diğer oyunlardada iyi bir performans alıcağını sanıyorum ama dediğim gibi bu sisteme 1800 verme derim

2100 liraya Gtx 960 koyulurken sen 750 Ti koymuşsun.Üstelik 750 Ti Gta 5'i ultrada açamaz.
    Konuyu açan arkadaş 1800 liraya gayet güzel bir sistem dizmiş.
  • Gayet guzel olmus sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5i ultrada açamazmı dedin sen :D arkadaşım kendisi kullanıyor ve ultrada oynuyor kasma olmadan buna ne demeli ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gta 5i ultrada açamazmı dedin sen :D arkadaşım kendisi kullanıyor ve ultrada oynuyor kasma olmadan buna ne demeli ?

Hangi çözünürlükte oynuyor?
  • 1280 1024
  • bi zahmet o çözünürlükte oynar ama arkadaşın dizdiği 1800 tl lik 1080p de belki very high belki birkaç özellik ultrada 30 - 40 fps alabilir.
  • delyon99 kullanıcısına yanıt
    tamam işte :D bana 750ti açmaz derken çözünürlüğü soran olmadı sonuçta açıyor yani :D
  • delyon99 kullanıcısına yanıt
    hertürlü gtx 750 ti hem yazılımsal bakımdan hemde güç tüketimi ve performans bakımından..
  • edit. Yanlış iş yapınca sövecekler yüzünden kaldırılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Almos -- 22 Temmuz 2015; 22:50:22 >
  • Almos kullanıcısına yanıt
    gönül isterki öyle alayım ancak bütçem bu kadar, mönitörsüz bu kasayı alıp napayım hocam turşusunu mu kurayım ? Monitör ve harddisk eklesem o sistem 2.200 liraya kadar çıkar karşılayamam o kadar ücreti ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 22 Temmuz 2015; 20:21:11 >
  • sağolun bir aksilik olmazsa bir dahaki ay içerisinde alacağım, umarım dolar uçuşa geçmez.
    Haklısın kardeş ama işte sen diyince oyun videolarından ağzım sulandı gaza geldim
  • quote:

Çok kötü düzmüşsün o fiyata gerçekten parana yazık olur bide attığım sisteme bak VATAN COMPUTER ve daha o fiyata kasa dır wolttur eklememişsin
     Bu sistem nasıl ?

Bu adam apaçık troll.Aklınca yanlıs tavsiye veriyor.Ulan sana suan ne sövdüm bi bilsen varya.

Topladıgın sistem güzel şöyle k*peklerin mesajını dikkate alma.O Bütçeye daha iyisi toplanmaz zaten.Alıcaksan kendi topladıgını al keyfine bak.Trollerede dikkat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Almos

Bence de parana yazık etmiş olursun o sistemle. Monitör eksik ama bu sistem iş görür senin için. [simage] Bu sistem nasıl ?
    [/simage]
     Bu sistem nasıl ? Bu sistem nasıl ?

Aynı şekilde buda öyle.Ya troll yada gördügüm en cahil insanlardan biri.Daha simage kullanmasını bilmiyor o ayrı zaten.Şöyle k*pekler nasıl ceza almıyor anlamıyorum.

• anladım zaten mantıksızdı attıkları şeyler ancak yine de aksi konuşmak istemedim, demek istediklerimi siz demiş oldunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

anladım zaten mantıksızdı attıkları şeyler ancak yine de aksi konuşmak istemedim, demek istediklerimi siz demiş oldunuz.

Böylelerini görünce acaip sinirleniyorum.5-10liralık bişey değilki bu işler en basitinden 1500lira gidiyor sanki az paraymış gibi milletin parasını yemeye çalısıyor itler.Cidden çıldırıyorum böyle durumlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.